Vis studentum.no som: Mobil

Fagskole i Finnmark

Ta en fagskoleutdanning i vakre Finnmark!

Ønsker du å jobbe som skipsoffiser eller med gruvedrift og mineralutvinning? Finnmark Fylkeskommune utvider sitt fagskoletilbud, og tilbyr nå fagskoleutdanning i både Kirkenes og Honningsvåg.

Fagskoleutdanningene i Finnmark er særlig tilpasset behovet i arbeidslivet, og retter seg derfor inn mot sjøfart og maritime fag, samt anlegg, gruvedrift og mineralutvinning. I tillegg finnes det muligheter for å ta ulike helsefagutdanninger på nett.

 Anlegg og bergverk - Fagskolen i Kirkenes
 Nautisk linje - Nordkapp maritime fagskole

Hva er fagskoleutdanning?

Fagskoleutdanning bygger på videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse, og er en kort og yrkesrettet utdanning som tar deg raskt ut i arbeidslivet. Fagskoleutdanning er et fullverdig alternativ til høyskole- og universitetsutdanning, og har en faglig bredde tilsvarende høyskoleutdanning.

Hvorfor velge fagskolene i Finnmark?

Som nyutdannet med fagskoleutdanning kan du få svært spennende utfordringer i Finnmark. Fylket er landets største, men samtidig det minste i folketall. Dette gjør at du som arbeidstaker ofte får bredere arbeidsoppgaver og mer ansvar enn hva som er vanlig i de mer folkerike fylkene. Her blir du sett!

I tillegg kan Finnmark friste med fantastisk natur og utallige muligheter for aktiviteter på både sommer- og vinterhalvåret. Enten du foretrekker jakt, fiske, fjell, sjø, ski, sykkel eller vandring vil du finne noe som passer for deg i vakre Finnmark! 


For kontakt eller mer informasjon om Fagskolene i Finnmark, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kontakt skolen

Fagskolene i Finnmark

9751 Honningsvåg

Tlf: 78 96 30 00
www.ffk.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Fagskolene i Finnmark.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fagskolene i Finnmark:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!