Vis studentum.no som: Mobil

fagskolen kristiania

Fagskolen Kristiania - Praktiske studier tett på arbeidslivet

På Fagskolen Kristianias ett- og toårige fagskolestudier lærer du et håndverk og jobber praktisk med faget under hele utdanningen. Vi tilbyr stedbaserte studier innen design, kommunikasjon og teknologi. Nå tilbyr vi også fagskolestudier på nett innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon, markedsføring og IT.

I mange yrker er det viktigere at du har fingerspissfølelse og har opparbeidet deg praktisk erfaring gjennom utdannelsen, enn at du har pugget teoretiske lærebøker og hørt på forelesninger.

På Fagskolen Kristiania arbeider du gjennom hele utdannelsen med praktiske øvingsoppgaver slik at du får trent deg opp i faget. Enten du vil bli interiørdesigner, filmprodusent, festivalkoordinator, eller drømmer om å bli tekstforfatter eller illustratør, så møter du lærerne som selv har lang bransjeerfaring. Det sikrer nærheten mellom utdanning og arbeidsliv.

Dessuten vet lærerne hva som skal til for at du skal bli en dyktig yrkesutøver. Undervisningen skjer i mindre klasser hvor du får arbeide med bransje- og yrkesnære utfordringer hver eneste dag. Det gjør utdanningen relevant for deg, og deg relevant på arbeidsmarkedet.

Hva er en fagskoleutdanning

En fagskoleutdanning er en høyere yrkesutdanning som bygger på videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse og har et omfang på ett til to år.

Undervisningen foregår i mindre klasser der du arbeider med virkelighetsnære utfordringer, hvor prosjektarbeid er en viktig arbeidsform.

Bachelormuligheter

Etter fullført fagskoleutdanning kan du dra til utlandet og studere videre for å ta en internasjonal bachelorgrad, via vår samarbeidspartner Education Link.

Kombinasjonen av en norsk, bransjeorientert fagskoleutdanning og en akademisk grad i utlandet, gir deg en unik kunnskap og solid kompetanse. Du vil få en personlig og faglig utvikling, internasjonalt nettverk og ikke minst internasjonal erfaring og venner for livet.

For deg som har fullført visse fagskolestudier hos oss er det også mulig å søke innpass på 2. året på noen av våre bachelorstudier. Dette gjelder kun enkelte fagskolestudier og bachelorutdanninger.

Vi gjør oppmerksom på at du kan måtte ta eksamener/emner i tillegg. For mer informasjon om bachelormuligheter kan du ta kontakt med våre studentambassadører.

Mastermuligheter med fagskoleutdanning

Vi gjør oppmerksom på at en bachelorgrad ikke nødvendigvis tilfredsstiller opptakskravene til alle mastergrader, verken i Norge eller utlandet. Det enkelte universitet eller høyskole er selv ansvarlig for å definere sine opptakskrav.

Dersom du har planer om å studere til en mastergrad, anbefaler vi at du setter deg godt inn i institusjonens opptakskrav, inkludert krav til forkunnskaper og fagsammensetning, før du velger å studere videre til en bachelor i utlandet.

Du må selv sørge for at du har den nødvendige bakgrunn og fagsammensetning for den eller de mastergrader du ønsker å søke deg inn på.


For kontakt eller mer informasjon om Fagskolen Kristiania, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger - Fagskolen Kristiania

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Fagskolen Kristiania.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kategorier

Elektrofag

Estetiske fag

   Interiør
   Design og håndverk

Ingeniørfag

Juridiske fag

Medier og kommunikasjon

   Grafisk design
   Kommunikasjon
   Markedsføring
   TV og film

Medisin- og helsefag

Musikk | Dans | Drama

   Musikk
   Lyd og lys

Teknologi og IT

   Informatikk og informasjonsbehandling
   Administrator
   Webdesign
   3D og animasjon
   Spilldesign og -utvikling

Økonomi

   Økonomi og administrasjon
   Organisasjon og ledelse
   Sekretær
   Regnskap og revisjon

Kontaktinformasjon til Fagskolen Kristiania

Fagskolen Kristiania


Tlf: +47 22 59 60 00
www.kristiania.no


Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4,4

Basert på 9 omtaler

Trude Euro Viig
Tok et halvt år i fjor og et par kurs i år. Jeg kan formiddle at jeg er imponert over hvor veldrevet eCademy er. Lærerene er dyktige og hjelper til der du må stå fast. Hadde litt angst i starten pga litt lærevansker. Dette kom jeg over betimelig raskt, takket være den støtten jeg fikk av ledelsen. Nå leser jeg så det suser og planlegger starte o...
Vis hele omtalen
Anders
Jeg valgte eCademy etter og ha lett rundt på nettet en stund. Min interesse har alltid vært rundt IT og teknologi. Studiet krever at man jobber selvstendig, men igjen er dette noe du har tenkt over og er engasjert i så er ikke dette noe problem. Nettmøte har man 1 gang i uka.
Hilde
Jeg har en lang kreativ utdannelse fra før, men ønsket mer teknisk kompetanse for å kunne stille sterkere på jobbmarkedet. Etter at jeg startet på studiene, har jeg opplevd å bli ansett som mer attraktiv i markedet. I løpet av første semester, har jeg blitt ansatt i den type stilling jeg håpet jeg skulle få når jeg var ferdig med studiet. Je...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fagskolen Kristiania:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,4)
Basert på 9 omtaler