Vis studentum.no som: Mobil

fagskolen kristiania

Fagskolen Kristiania - Praktiske studier tett på arbeidslivet

På Fagskolen Kristianias ett- og toårige fagskolestudier lærer du et håndverk og jobber praktisk med faget under hele utdanningen. Vi tilbyr stedbaserte studier innen design, kommunikasjon og teknologi samt nettstudier innenfor helse, oppvekst, økonomi, administrasjon, markedsføring og IT.

I mange yrker er det viktigere at du har fingerspissfølelse og har opparbeidet deg praktisk erfaring gjennom utdannelsen, enn at du har pugget teoretiske lærebøker og hørt på forelesninger.

På Fagskolen Kristiania arbeider du gjennom hele utdannelsen med praktiske øvingsoppgaver slik at du får trent deg opp i faget. Enten du vil bli interiørdesigner, filmprodusent, festivalkoordinator, eller drømmer om å bli tekstforfatter eller illustratør, så møter du lærerne som selv har lang bransjeerfaring. Det sikrer nærheten mellom utdanning og arbeidsliv.

Dessuten vet lærerne hva som skal til for at du skal bli en dyktig yrkesutøver. Undervisningen skjer i mindre klasser hvor du får arbeide med bransje- og yrkesnære utfordringer hver eneste dag. Det gjør utdanningen relevant for deg, og deg relevant på arbeidsmarkedet.

Hva er en fagskoleutdanning?

En fagskoleutdanning er en høyere yrkesutdanning som bygger på videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse og har et omfang på seks måneder til to år.

Undervisningen foregår i mindre klasser der du arbeider med virkelighetsnære utfordringer, hvor prosjektarbeid er en viktig arbeidsform.

Bilder Nordic og SoFI er nå en del av Fagskolen Kristiania

Den 1. august 2021 ble Blider Nordic School of Photography samt School of Fashion Industry en del av Fagskolen Kristiania. 

Bilder Nordic er en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med et internasjonal renommé. Fagskolen Kristiania ønsker å ivareta og styrke dette renomeet videre, sammen med engasjerte studenter, lærere og det store bransjenettverket som i dag er involvert i skolen.

Ved SoFI møter du erfarne og dyktige bransjeaktører, som vet hva som kreves for å lykkes innen de ulike fagområdene. Fagmiljøet har tett tilknytning til bransjen, og utdanningene skal gjøre studentene attraktive for arbeidslivet. Dette sammenfaller med Fagskolen Kristianias visjon om å utdanne fagkompetente medarbeidere i tett samarbeid med arbeidslivet. 

Bachelormuligheter

Etter fullført fagskoleutdanning har du muligheten til å studere videre på Høyskolen Kristiania eller dra til utlandet. Ta kontakt med skolen for mer informasjon rundt dette. 

Dersom du ønsker å studere videre til en bachelorgrad i utlandet kan du kontakte vår samarbeidspartner Education Link. Kombinasjonen av en norsk, bransjeorientert fagskoleutdanning og en akademisk grad i utlandet, gir deg en unik kunnskap og solid kompetanse. Du vil få en personlig og faglig utvikling, internasjonalt nettverk og ikke minst internasjonal erfaring og venner for livet.

Mastermuligheter med fagskoleutdanning

Vi gjør oppmerksom på at en bachelorgrad ikke nødvendigvis tilfredsstiller opptakskravene til alle mastergrader, verken i Norge eller utlandet. Det enkelte universitet eller høyskole er selv ansvarlig for å definere sine opptakskrav.

Dersom du har planer om å studere til en mastergrad, anbefaler vi at du setter deg godt inn i institusjonens opptakskrav, inkludert krav til forkunnskaper og fagsammensetning, før du velger å studere videre til en bachelor i utlandet.

Du må selv sørge for at du har den nødvendige bakgrunn og fagsammensetning for den eller de mastergrader du ønsker å søke deg inn på.


For kontakt eller mer informasjon om Fagskolen Kristiania, Sofi, Bilder, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kontakt skolen

Fagskolen Kristiania, Sofi, Bilder


Tlf: +47 22 59 60 00
www.kristiania.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Fagskolen Kristiania, Sofi, Bilder.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,4

Basert på 9 omtaler

Trude Euro Viig
Tok et halvt år i fjor og et par kurs i år. Jeg kan formiddle at jeg er imponert over hvor veldrevet eCademy er. Lærerene er dyktige og hjelper til der du må stå fast. Hadde litt angst i starten pga litt lærevansker. Dette kom jeg over betimelig raskt, takket være den støtten jeg fikk av ledelsen. Nå leser jeg så det suser og planlegger starte o...
Vis hele omtalen
Anders
Jeg valgte eCademy etter og ha lett rundt på nettet en stund. Min interesse har alltid vært rundt IT og teknologi. Studiet krever at man jobber selvstendig, men igjen er dette noe du har tenkt over og er engasjert i så er ikke dette noe problem. Nettmøte har man 1 gang i uka.
Hilde
Jeg har en lang kreativ utdannelse fra før, men ønsket mer teknisk kompetanse for å kunne stille sterkere på jobbmarkedet. Etter at jeg startet på studiene, har jeg opplevd å bli ansett som mer attraktiv i markedet. I løpet av første semester, har jeg blitt ansatt i den type stilling jeg håpet jeg skulle få når jeg var ferdig med studiet. Je...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fagskolen Kristiania, Sofi, Bilder:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,4)
Basert på 9 omtaler