Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

art complexion - makeup skole

Art Complexion – profesjonell makeupskole

Art Complexion Makeup Skole ble grunnlagt høsten 1990, og er den første profesjonelle makeupskolen i Norge. Skolen er liten, men miljøet er stort. Samholdet blant studentene og skolens lærere er tett og positivt, og fokuset er alltid rettet mot å få frem det beste i hver enkelt student.

Vi har som målsetting å gi en grunnleggende opplæring i forskjellige makeup-teknikker beregnet på folk som ønsker å leve av makeupartistyrket. Utdanningen er med andre ord et tilbud til deg som ønsker en karriere som profesjonell makeupartist/stylist.

 Les mer om makeupartist-utdanningen her!

Lånekassestøttet

Skolen ble fagskolegodkjent av NOKUT (nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen) som ettårig makeupskole i 2009, og dermed også støttet av Lånekassen.

Beliggenhet

Skolen ligger sentralt til i Rådhusgaten 30, i Oslo. Vi holder til i lyse og koselige lokaler på Christiania Torv, rett ved Akershus Festning. Skolen er lett tilgjengelig fra all kollektivtrafikk, både buss, trikk og t-bane.

Jobbmuligheter

Med fullført utdanning til makeup-artist har du flere ulike jobbmuligheter. Du kan blant annet jobbe på teater, i TV, som makeup-konsulent, som moteansvarlig i et motemagasin eller frilans innen for eksempel mote, musikkvideoer, reklame eller film.

Skolen bransjen anbefaler!

Med 28 års erfaring i bransjen har Art Complexion opparbeidet seg et profesjonelt totalkonsept og fått tildelt både respekt og anerkjennelse av mange ledende magasiner, fotografer, tv-selskaper og teatre. Dette er også grunnen til at Art Complexion sier at de er “Skolen bransjen anbefaler!”.

Art Complexion tilbyr kun en klasse med maks 30 studenter i året, noe som gir muligheten til å følge opp hver enkelt student. Dette bidrar også til å holde kvaliteten på studiet på topp.

art complexion - studere makeup artist

_____________________

Alle bildene på Art Complexions sider er tatt av skolens tidligere studenter, og er et samarbeide mellom Art Complexion, EB models, Team Models, og fotografene Ole Martin Halvorsen og Veronica von Clemm. 


For kontakt eller mer informasjon om Art Complexion, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Makeup-artist Oslo

Vis alle

Kontakt skolen

Art Complexion

Rådhusgaten 30
0151 Oslo

Tlf: +47 22 33 30 70
Fax +47 22 33 30 78
www.artcomplexion.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Art Complexion.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 3,6

Basert på 5 omtaler

Anonym
Skolen er alt for dyr ifh til hva den gir til sine elever. Pensum og lesestoff blir utlevert på papir og ikke i fagbøker(når skolen koster 140.000 - uten egne utgifter til ulike prosjektoppgaver vel og merke) man må ha ansvar selv for å holde orden på permer og pensumsider. Skolen har krav om å levere 4 prosjektoppgaver i løpet av året med skr...
Vis hele omtalen
Christina
Jeg begynte på Art Complexion fordi jeg ønsker å bli skikkelig god i makeup. Nå er jeg snart ferdig utdannet ved skolen og føler meg såå klar for det som måtte komme når skoleåret er over. Skolen har flinke lærere som selv jobber aktivt i faget, samt gjestelærere som er super flinke. I løpet av året har vi fått mange oppdrag gjennom skolen som e...
Vis hele omtalen
Ida
Jeg er superfornøyd med Art Complexion! Utrolig morsomt og lærerikt. Mange spennende lærere, workshops og photosessions. Fikk tilbud om jobb mens jeg gikk på skolen og jobber i dag med både kunder, kursing og eventer😊
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Art Complexion:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(3,6)
Basert på 5 omtaler