Vis studentum.no som: Mobil

Adam og Eva Skolen

Adam og Eva Skolen – landets ledende frisørskole

Ønsker du en kreativ utdannelse som gir deg trygg jobb i fremtiden? Da kan frisørutdanning ved Adam og Eva Skolen være riktig valg for deg! Hos Adam og Eva Skolen er du i jobb allerede etter 6  måneder. Du tjener penger under læretiden og du får bransjens beste oppfølging.

Målsettingen ved Adam og Eva Skolen er å gi deg en grundig og relevant grunnopplæring i frisørfagene. Skolen holder til i store, moderne lokaler i Oslo sentrum. Frisørutdanningen koster kr 78.000, og har oppstart i januar og august. Utdanningen er godkjent av Lånekassen. 

Veileder deg til målet ditt

Adam og Eva Skolen er Norges første private frisørskole. Mange av de beste frisørene nasjonalt og internasjonalt har arbeidet eller arbeider for Adam og Eva Skolen. Å komme riktig ut fra start er viktig uansett hvilken vei du velger. Hva er avgjørende for deg i valg av skole? Hva er dine mål for karrieren? Adam og Eva Skolen veileder deg til målet ditt!

Undervisningen ved Adam og Eva Skolen

Målsettingen ved Adam og Eva skolen er å gi deg en grundig og relevant grunnopplæring i frisørfagene, med vekt på klipping, fargeteknikker og strukturomforming. Du vil også bli undervist i teorien som tilhører frisørfaget. Utdanningen starter med undervisning på øvelseshoder og går deretter over til modeller.

Les mer om frisørutdanningen her!


Jobbmuligheter som frisør

Elever ved Adam og Eva Skolen som har en "stå på-innstilling", et aktivt engasjement og et minimum av fravær, har til nå ikke hatt problemer med å skaffe seg jobb. Adam og Eva Skolen er også behjelpelig med å formidle jobber. Skolens elever er svært ettertraktet i hele bransjen og hele landet.

Praktisk informasjon

Utdanningen varer i 6 måneder, med undervisning 5 dager i uken fra kl. 08.00 - 16.00. Adam og Eva Skolen er godkjent for studiestøtte hos Lånekassen, og er tilpasset vanlig offentlig eksamen med fagene Vg2 frisyredesign og produksjon. Alle elevene som søker lån gjennom Lånekassen forplikter seg til å ta offentlig eksamen i produksjon og frisyredesign.

For å komme inn på Adam og Eva Skolen er fullført grunnskole et minimumskrav. Etter at skolen har mottatt fullstendig søknad, vil du bli innkalt til et intervju på skolen. Det legges særlig vekt på motivasjonen og innstillingen din. Adam og Eva Skolen ønsker å skape fremtidens beste frisører 
– og da er det viktig at alle elever ved skolen er innstilt på å stå på litt ekstra. For de yngste søkerne er det en fordel med praksiserfaring som assistent i salong.


For kontakt eller mer informasjon om Adam og Eva Skolen, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Frisørutdanning Oslo

Vis alle

Kontakt skolen

Adam og Eva Skolen

Schweigaardsgate 12
0185 Oslo

Tlf: 23 13 50 90
Fax 22 05 66 41
www.adamogeva.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Adam og Eva Skolen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Adam og Eva Skolen:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Møt Peder ved Adam og Eva skolen

Peder har en drøm om å jobbe som frisør og studerer i dag ved Adam og Eva Skolen. Her kan du lese mer om hvordan han har det på skolen både faglig og sosialt. Vurderer du å bli frisør kan dette absolutt være noe du burde ta en titt på!

Les mer
Frisørutdannelse er så mye mer!

Kristine gikk ut av Adam og Eva Skolen i 2008, og tok lærlingtiden sin hos Adam og Eva Sandvika. Nå jobber hun som koordinator for opplæringskontoret og har ansvar for alle lærlingene i Adam og Eva Gruppen. Les om hennes erfaringer her!

Les mer