Vis studentum.no som: Mobil

Økonomi og administrasjon - Bachelor

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Økonomi og administrasjon - Bachelor

Bachelor i Økonomi og administrasjon

Studieprogrammet er grunnmuren i siviløkonomutdanningen. Du får et godt grunnlag for masterstudier innen økonomi, administrasjon eller ledelse. Bachelorgraden kvalifiserer til stillinger innen administrasjon, økonomistyring, regnskap og salg i bedrifter og private og offentlige organisasjoner, og den kan være et nyttig supplement til annen utdanning.

Hva lærer jeg?

I dette studieprogrammet lærer du om økonomiske og menneskelige faktorer som er avgjørende for at en bedrift eller organisasjon skal fungere på en god måte: Økonomistyring og finans, Økonomiske analyser som grunnlag for beslutninger, Organisasjonskultur og menneskelige ressurser, samt Strategiske beslutninge. Studiet utvikler også dine evner til kritisk bruk av kunnskap for å løse økonomiske og samfunnsfaglige problemstillinger, og du lærer om teorier, modeller og metoder du kan bruke til å identifisere og løse disse problemstillingene.

 

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse. Gode kunnskaper i matematikk anbefales.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor

Studiepoeng (ECTS)

180

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)

1. januar 2014 ble Norges Veterinærhøyskole (NVH) og Universitetet for miljø-og biovitenskap (UMB) fusjonert til NMBU - Norges miljø- og biovitenskaplige universitet. Veterinærmiljøene flytter inn i nytt bygg på Campus Ås i 2019.

Det "nye" moderne universitetet NMBU sitt mål er å være en sentral aktør innen miljø- og biovitenskapene med vekt på kjerneområdene; biologi, mat, miljø, areal- og naturressursforvaltning med tilhørende estetiske og teknologiske fag.

Universitetet har i dag 5200 studenter, 1700 ansatte og 64 studieprogram fordelt på tre fakulteter:

  • Fakultet for miljøvitenskap og teknologi
  • Fakultet for samfunnsvitenskap
  • Fakultet for veterinærmedisin og biovitenskap

Undervisning og forskning ved skolen omfatter arealplanlegging og eiendomsfag, plantevitenskap, veterinærmedisin, husdyrfag, karttekniske fag, landskapsarkitektur, naturforvaltning, naturvitenskapelige fag, matvitenskap, skogfag, teknologiske fag, økonomi- og ressursforvaltning og akvakultur.

Vis alle utdanninger fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Kontaktinformasjon til Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Chr. M. Falsens vei 1
1430 Ås

Tlf: 67 23 00 00
Fax 64 96 50 01
www.nmbu.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!