Vis studentum.no som: Mobil

Musikk - Årsstudium

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
1 år
Årsstudium
Oppstart: Høst - Horten
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Musikk - Årsstudium

Årsstudium i musikk ved Høgskolen i Sørøst-Norge

Årsstudium i musikk

Gi deg selv et år med musikk og mestring, der du også vil lære å lede og motivere andre. På dette studiet vektlegges musikkformidling, musikkteori og mye sang og spill.

Studenter i musikk ønsker å utvikle seg musikalsk, teknisk og personlig. I årsstudiet i musikk er formidling sentralt, musikk krever samspill, tilstedeværelse og kommunikasjon. Dette er aspekter som er gode å vise til når man søker arbeid også i andre yrker.

Dette lærer du på årsstudium i musikk

I musikkvitenskapelige emner lærer du om musikkformidling med oppmerksomhet på ledelse, motivasjon og mestring.

Det undervises også i grunnleggende musikkteori og arrangering. Studentene møter forskningsbaserte aktiviteter med konserter og undersøkelser om musikkopplevelser, følelser og identitet. 

I utøvende emner lærer du å synge og spille foran andre som solist, som akkompagnatør og i band/ensembler. Sangere og instrumentalister møtes i aktiviteter som vektlegger musikalsk samspill, ledelse av aktiviteter og konserter som det endelig mål.

Yrkesmuligheter

Studenter i musikk ønsker å arbeide som musiker, lærer, lydteknikker, kulturkonsulent i kommunen, media/formidling, i musikkbutikker og i lokalt kulturliv der man bor. 

Videre studier/jobbmuligheter

Årsstudiet i musikk gir 60 studiepoeng. Med lærerutdanning for 1-7. klasse gir studiet rett til å undervise musikk både i barne- og ungdomsskolen. Med 180 studiepoeng kan du ta PPU og blir lærer for 5-13. klasse. Universitetene i Agder og i Oslo har musikkutdanning på master og Ph-D nivå.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Musikk - Årsstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Musikk - Årsstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!