Vis studentum.no som: Mobil

Årsstudium i spansk

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Årsstudium
, Nettstudier
Heltid
Støttet av lånekassen

Årsstudium i spansk

Fordyp deg i et av verdens største språk! Vi tar deg med på en reise inn i den spanske og latinamerikanske kulturen. Med spansk i bagasjen, er du godt rustet for internasjonalt arbeid – for eksempel innen turisme, markedsføring eller oversettelse.

Hvorfor årsstudium i spansk?

Spansk er et av FNs seks offisielle språk, og nærmere 500 millioner mennesker i 21 land har det som morsmål, noe som gjør det til verdens fjerde største språk. Et årsstudium i spansk gir deg både solide språkkunnskaper og god forståelse av spansk og latinamerikansk kultur og historie.

Hva slags jobb får du?

Med spansk er du godt rustet for internasjonalt arbeid, blant annet innenfor turisme, markedsføring, oversettelse og internasjonalt samarbeid. Det er også stort behov for lærere med gode spanskkunnskaper i Norge. 30 studiepoeng med spansk gir undervisningskompetanse i ungdomsskolen, mens 60 studiepoeng gir undervisningskompetanse på videregående skole, forutsatt at man har PPU eller lærerutdannelse i tillegg.

Dette lærer du hos oss

Studiet gir deg gode språkkunnskaper. Du lærer hva det vil si å snakke og skrive korrekt spansk, og å bruke spansk som et effektivt kommunikasjonsmiddel. Gjennom et dypdykk i spansk og latinamerikansk historie og litteratur får du dessuten en god forståelse av den spanskspråklige verdens ulike kulturer.

Studiet er nett- og samlingsbasert, med tilbud om to samlinger i Bø hvert semester. Studiet krever ikke fysisk oppmøte i Bø, heller ikke i forbindelse med eksamen.

Gled deg til du skal begynne å studere i Bø. Her skjer det så utrolig mye mer enn hva størrelsen på stedet tilsier

Bø-student Katrine Linnea Ødegård

Videre utdanningsmuligheter

Studiet kan inngå i en bachelorgrad i språk og litteratur. Hvis du fyller opptakskrav til praktisk pedagogisk utdanning, er du kvalifisert for spansk didaktikk her.

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!