Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Årsstudium
Horten
Heltid
Støttet av lånekassen

Musikk

Gi deg selv et år med musikk og mestring, hvor du også vil lære å lede og motivere andre. Vi legger vekt på musikkformidling, musikkteori og lover deg mye sang og spill.

Hvorfor årsstudium i musikk?

Formidling er helt sentralt i studiet. Musikk krever samspill, tilstedeværelse og kommunikasjon. Dette er ferdigheter som er gode å vise til når man søker jobb – også i andre yrker.

Hva slags jobb får du?

Våre musikkstudenter ønsker å jobbe som musikere, lærere, lydteknikkere, kulturkonsulenter i kommuner, i media og formidling, i musikkbutikker og i lokalt kulturliv der de bor. 

Kontakt med arbeidslivet

I studiet samarbeider vi med skoler og barnehager for å holde oppsøkende skolekonserter. Vi samarbeider også med biblioteket i Tønsberg hvor vi holder offentlige konserter.

Dette lærer du på årsstudium i musikk

I musikkvitenskapelige emner lærer du om musikkformidling, ledelse, motivasjon og mestring.

Du lærer også om grunnleggende musikkteori og arrangering. Du vil møte forskningsbaserte aktiviteter, konserter og undersøkelser om musikkopplevelser, følelser og identitet. 

I utøvende emner lærer du å synge og spille foran andre som solist, som akkompagnatør og i band eller ensembler. Sangere og instrumentalister møtes i aktiviteter som legger vekt på musikalsk samspill, ledelse av aktiviteter og konserter som det endelige målet.

Studiet undervises på campus Vestfold. Her kan du bli med i et stort og inkluderende studentmiljø som tilbyr noe for enhver interesse. Les mer om studentlivet i Vestfold:

– Som student i Vestfold har du et stort utvalg av studentforeninger du kan bli med i. Det er tross alt viktig å leve et sosialt liv ved siden av den intense studeringen

Vestfold-student Yaren Demir

Videre utdanningsmuligheter

Årsstudiet i musikk gir 60 studiepoeng. Med lærerutdanning for 1.-7. klasse gir studiet rett til å undervise musikk både i barne- og ungdomsskolen. Du kan også gå videre på bachelor i folkemusikk i Rauland. Da vil dette årsstudiet gjelde som det andre året i bachelorutdanningen.

Med 180 studiepoeng kan du ta PPU og blir lærer for 5.-13. klasse. Universitetene i Agder og i Oslo har musikkutdanning på master og ph.d.-nivå.

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!