Årsstudium

Ungdomskunnskap

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Ungdomskunnskap

Hvorfor velge årsstudium i ungdomskunnskap?

Er du genuint opptatt av, og interessert i, ungdom og kan tenke deg å få teoretiske og praktiske verktøy i du kan bruke i i din omgang med ungdom, kan dette være faget for deg. Det er det eneste faget ved USN som kombinerer ulike fagdisipliner for å forstå ungdom i dag. Ungdomskunnskap tilbyr skolering i teori og refleksjonsevner på bachelornivå.

Dette lærer du på årsstudium i ungdomskunnskap

Undervisningen er organisert i ulike temabolker – for eksempel identitet, ungdomskulturer, marginalisering, empowerment, subkultur, barnevern, etnisitet, relasjonskompetanse, sosiale medier, kjønn og seksualitet. I forelesninger blir det lagt vekt på diskusjoner og samarbeid i grupper, i tillegg til individuell oppfølging i form av veiledning. Du vil lære begreper og forståelsesformer på tvers av samfunnsvitenskapelige disipliner og du vil få trening i å bruke disse i konkrete, praktiske situasjoner.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights