Bachelor

Bachelor – Barnehagelærerutdanning

Varighet
3-4 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3-4 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor – Barnehagelærerutdanning

Vi trenger alle superhelter, også de aller minste av oss. Bli barnehagelærer og skap en utfordrende, lærerik og trygg hverdag for barn gjennom lek og utforskning. Som pedagogisk leder får også du kompetanse til å lede personalgrupper.

På studiet tilegner du deg kunnskap om hvordan barn lærer, om hvordan de utvikler seg språklig og motorisk og om deres skaperevne og bevegelsesglede. I tillegg gir studiet lederutdanning, slik at du som har en lederspire i magen lærer om kommunikasjon og samspill mellom mennesker. Dette er kunnskap du kan bruke til å utvikle trygge og omsorgsfulle miljøer for ansatte.

Studiet gir deg gode muligheter til å observere, reflektere og diskutere ulike sider rundt det å jobbe med barn i barnehage. Det er 100 dager praksis i studiet. På denne måten blir du godt kjent med ulike barnehagers praksis og praksislærerens profesjonsutøvelse. Dette er nyttig for deg på din vei til å bli barnehagelærer.

Kunne du tenke deg å bli en betydningsfull helt, der din innsats og kunnskap om og for barn har en innvirkning på barns utvikling er dette studiet for deg. Barnehagelærerutdanning gir bachelorgrad og kompetanse slik at du blir kvalifisert til arbeid som pedagogisk leder, styrer, eller opptak til mastergrad i barnehagefeltet.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights