Årsstudium

Årsstudium i ledelse

Universitetet i Sørøst-Norge, i Drammen (+2 studiesteder)
Varighet
2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Årsstudium i ledelse

Hvorfor årsstudium i ledelse?

Økt krav til effektivitet og omstilling gjelder ikke bare innenfor områder som økonomi og personalforvaltning, men også innenfor generell ledelse. Mellomlederrollen har blitt stadig mer krevende og stiller krav til en stor bredde i kompetanse. Det kreves dyktighet i forståelsen av rammebetingelser og det lov- og avtaleverk som regulerer arbeidslivet. Samtidig må ledere ha stor innsikt i menneskelige prosesser og relasjoner når det gjelder arbeidsmiljø, organisering og endring. Det forventes at medarbeidernes prestasjoner og kompetanse blir fulgt tett opp via motivasjon og coaching.

I sin innholdsmessige sammensetning går studiet inn i ledelsesfeltet fra ulike tematiske perspektiver, hvor deltakerne selv kan velge hvilke kurs og perspektiver som samlet sett bidrar til at de kan utøve sin yrkesfunksjon på en bedre måte.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights