Vis studentum.no som: Mobil

Digital mediedesign

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Årsstudium
Nettstudier, Notodden
Heltid
Støttet av lånekassen

Digital mediedesign

Er du nysgjerrig på webdesign, foto eller fortellerteknikk i film? Vil du designe magasiner, nettsider eller gjøre virkelighet ut av et filmmanus? Bli med og utforsk mulighetene i digitale verktøy.

Hvorfor digital mediedesign?

Digital mediedesign er midt i blinken for deg som er interessert i grafisk design. Her får du utforske et bredt spekter av medier – fra kunst og uttrykk, til å planlegge og jobbe kreativt med film.

Studiet gir deg ikke bare viktig kunnskap om både å skape visuelle uttrykk, men kunnskap til å reflektere over dem. Vi lever i et samfunn der en stor del av kommunikasjonen som omgir oss er visuell, så kunnskap om visuelle uttrykk er derfor viktig. Hver dag blir vi utsatt for inntrykk som har vært gjennom en digitaliseringsprosess. Hva gjør det med oss? Hvor går grensen? Bli med å utforske et aktuelt og spennende felt.

Studiet består av fire moduler. 

Hva slags jobb får du?

Med kompetanse i digital mediedesign kan du jobbe i grafisk design- og spillbransjen, forlag og mediebedrifter.

Dette lærer du på digital mediedesign

I studiet vil du få kunnskap om foto og digital bildebehandling, digital grafisk design, webdesign, film og digital video. Du får grunnleggende kunnskap om bruk av informasjonsteknologi innenfor mediefeltet og ferdigheter i bruk av aktuelle programvarer i dette fagområdet.

Du vil også få kunnskap om å vise til estetisk og visuell kommunikativ kunnskap, og kompetanse til å forklare og vise en kritisk og vurderende holdning til medieuttrykk i samfunnet.

Ønsker du nærmere informasjon om tekniske krav til utstyr og nyttige lenker?

Studiet undervises på campus Notodden, der du kan ta del i en aktiv, variert og inkluderende studiehverdag.

 

Les også

I Notodden er det enkelt å stortrives som student

Blant vakker natur og historisk grunn finner du campus Notodden og et imøtekommende studentmiljø. – Er du glad i en variert hverdag med mye liv og røre, er dette studiestedet for deg, sier notoddenstudent Emma.

Videre utdanningsmuligheter

Studiet kan inngå som 1. studieår på studieretning Digital mediedesign i bachelor i Kunst og design.

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!