Bachelor

Bachelor i eiendomsmegling

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor velge eiendomsmegling?

Eiendomsmegleren har en viktig rolle i norsk økonomi og for boligeiere. Eiendom representerer store verdier, og som eiendomsmegler sørger du for at kjøp og salg av eiendommer skjer på en trygg, sikker og effektiv måte.

Studiet er praktisk rettet og gir deg gode kunnskaper om meglerens rolle og arbeidsoppgaver. Du får ferdigheter og kompetanse til å gjøre en god jobb i den praktiske meglerhverdagen. Samtidig er bacheloren en utdanning innen økonomi og administrasjon.

Dette lærer du hos oss

Gjennom studiet opparbeider du faglig innsikt, analytiske evner og problemforståelse knyttet til alle relevante sider ved eiendomsmegling.

Kunnskap om og ferdigheter innen praktisk eiendomsmegling har en stor plass i alle de tre studieårene. I tillegg får du kompetanse innen spesielle teoretiske fagområder en eiendomsmegler har særlig bruk for, som jus for eiendomsmeglere, oppgjør og regnskap for eiendomshandel og finansiering av eiendomsinvestering.

Gjennom eiendomsmeglingsstudiet får du også kunnskap i relevante og viktige støttefag som markedsføring, bedriftsøkonomi og regnskap, matematikk, statistikk, organisasjonsfag, finansiering og investering, og skatt- og avgiftsrett. Utdanningen gir dermed også en god økonomisk/administrativ kompetanse.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights