Vis studentum.no som: Mobil

Årsstudium i norsk

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Årsstudium
, Horten, Nettstudier
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen

Årsstudium i norsk

Hvorfor norsk årsstudium?
Norsk språk og litteratur er en viktig del av samfunnslivet. I dette studiet får du økt kunnskap om språkbruk i ulike sammenhenger, både i fortid og nåtid. Du får kompetanse i analyse av norsk og nordisk litteratur og tekster, og studiet utvikler din evne til å formidle din fagkunnskap.

Dette lærer du hos oss
Studier i norsk gir deg kompetanse i kommunikasjon, språk, tekst og litteratur. Gjennom årsstudiet vil du komme i kontakt med emner som retorikk, grammatikk, språkhistorie, filmanalyse, norrøn litteratur og sentrale forfatterskap innen ulike sjangre, i historisk og samtidig perspektiv.

Det er noen forskjeller i opplegg og studieplan på de ulike studiestedene.

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!