Vis studentum.no som: Mobil

Matematikk 2A – tall, geometri, funksjonslære og sannsynlighet

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Deltid
1 år (30 stp)
Videre- og etterutdanning
Oppstart: Høst - Horten
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Matematikk 2A – tall, geometri, funksjonslære og sannsynlighet

Matematikk 2A ved Høgskolen i Sørøst-Norge

Matematikk 2A – tall, geometri, funksjonslære og sannsynlighet

Matematikk 2A bygger på Matematikk 1, med didaktisk innretning mot undervisning i grunnskolens ungdomstrinn. Studiet baserer seg på studentenes interesse for matematikk og motivasjon for å bruke matematikk i framtidig arbeid som lærere i grunnskolen.

Hva er matematikk 2A?

Gjennom studiet skal du utvikle en bredere og dypere forståelse av utvalgte faglige og didaktiske emner, herunder utvikle evnene til å forstå og beherske sentrale matematiske begreper, samt utvikle et selvstendig, engasjert og utviklingsorientert forhold til matematikkundervisning.

Du fordyper deg i utvalgte temaer fra Matematikk 1 (tallære, geometri, funksjonslære og sannsynlighet). Det blir lagt vekt på eksperimenterende arbeidsformer, matematisk bevisførsel og erfaring med matematisk teoribygging.

Studiet gir også innblikk i matematikkdidaktisk forskning.

Både Matematikk 1 og Matematikk 2A har oppstart høst og går over 2 semestre. Det er derfor ikke anledning til å ta disse samtidig. Hvis du ønsker å ta matematikk 1 og 2A samtidig over 1 år så må du søke på Årsstudium i matematikk gjennom Samordna opptak.

Yrkesmuligheter

Studenter som har en bachelorgrad med 60 studiepoeng i matematikk (Matematikk 1 + 2A), vil med praktisk-pedagogisk utdanning (PPU), få undervisningskompetanse i faget i grunnskolens 8.-10. trinn, i voksenopplæring og i grunnkurset i videregående opplæring.

Opptakskrav/Søknad

Matematikk 1 eller tilsvarende. 

Studiefakta, Tittel m.m

Halvårsstudium (30 studiepoeng)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Matematikk 2A – tall, geometri, funksjonslære og sannsynlighet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Matematikk 2A – tall, geometri, funksjonslære og sannsynlighet:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!