Vis studentum.no som: Mobil

Kropp, helse og bevegelse - Videreutdanning

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Deltid
15 studiepoeng
Videre- og etterutdanning
Oppstart: 19. oktober - Bø
Søknadsfrist: 5. oktober
Ja

Kropp, helse og bevegelse - Videreutdanning

Kropp, helse og bevegelse - Høgskolen i Sørøst-Norge

Videreutdanning i kropp, helse og bevegelse 

Er du nysgjerrig på forholdet mellom helse og friluft? Hvordan kan mennesker få bedre forhold til sin egen kropp? Utforsk bevegelse, mestring og rekreasjon – og tilby et bedre helsetilbud!

Hvorfor kropp, helse og bevegelse?

Jobber du i en skole, institusjon eller organisasjon der mennesker, kropp og helse står i sentrum? Da er dette en strålende mulighet til å få en dypere forståelse for samfunn, stress og pedagogiske utfordringer. Hvilke muligheter finnes i friluftsliv? Hvordan kan sansene gi oss bedre helse? Lær om helsepsykologi, motivasjon og fysisk aktivitet.

Studiet gir deg kunnskap om mange ulike vitenskaper. Fra psykologi til historie og samfunnsfag. Her vil du få et bevisst og reflektert syn på kropp og samfunn, fra både et fysiologisk og fenomenologisk perspektiv. Hvordan påvirker samfunnet hvordan vi føler oss? Hvordan påvirker vi oss selv? Oppdag kinetic awareness – og få aktuell og viktig kunnskap.

organisering

Kurset er organisert med to samlinger på Campus, en i oktober (to dager) og en i desember (to dager). Fire forelesninger på Campus onsdager fra 17-19 med Live-streaming, gruppeoppgave med veiledning via Omnijoin (nett).

Emnet avsluttes i desember med en skriftlig hjemmeeksamen på tre dager, hvor det gis gradert karakter (Karakterskala A-F).

Jobbmuligheter

Videreutdanningen er tiltenkt folk som jobber med kropp og helse i skole, institusjoner eller organisasjoner. Det tilbys også ordinære studenter som et tilleggskurs.

For kontakt eller mer informasjon om Kropp, helse og bevegelse - Videreutdanning, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Videre- / Etterutdanning (15 studiepoeng)

Kostnader

Semesteravgift og kopiavgift må betales, det kommer på ca 800 kroner.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kropp, helse og bevegelse - Videreutdanning.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Beskrivelse og bosted

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kropp, helse og bevegelse - Videreutdanning:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

– Vær aktiv og nysgjerrig, og tø...

Solfrid Bratland-Sanda er programansvarlig for bachelor i idrettsvitenskap på Høgskolen i Sørøst-Norge. Les om hennes beste student-råd!

Les mer