Vis studentum.no som: Mobil

Executive Master of Management - Master

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Deltid
6 semester
Master, 2 år
Oppstart: Høst og vår - Drammen

Executive Master of Management - Master

Executive Master of Management - Høgskolen i Sørøst-Norge

Executive Master of Management

Dette er en fleksibel utdanning på deltid som består av ulike faglige emner innen ledelse og økonomi som du selv setter sammen til din egen mastergrad.

Hvorfor Executive Master of Management?

Først og fremst fordi det er et fleksibelt masterstudium hvor du kan sette sammen de fagene som er viktige nettopp for deg. Du får faglig påfyll innen fagområder som du benytter i ditt daglige arbeid, eller som du ønsker å jobbe med i fremtiden. Executive Master of Management gir faglig utbytte både for deg og din virksomhet. Du styrker dine karrieremuligheter og gir også din virksomhet økt kompetanse. Ved påfyll av kunnskap vil nivået for mestring øke, som igjen fører til personlig selvtilfredsstillelse og økt selvfølelse. På studiets samlinger vil du treffe mange interessante mennesker og utvikle fremtidige nettverk og relasjoner.

Ved Universitetet i Sørøst-Norge kan du studere Executive Master of Management i ditt eget tempo. Når du har fullført ett emne, kan du selv bestemme når du ønsker å søke på et nytt.

Jobbmuligheter

Executive Master of Management er en solid lederutdanning på deltid som er relevant for deg og din lederkarriere, både for å søke nye muligheter eller avansere i nåværende virksomhet.

Dette lærer du på Executive Master of Management

Velg mellom følgende emner:

 • Kommunikasjon, samspill og ledelse
 • Kunnskaplsledelse
 • Ledelse, innovasjon og demokrati
 • Serviceledelse
 • Strategi
 • Teknologiledelse
 • Økonomistyring
 • Helseledelse

Slik søker du

Emnene søkes enkeltvis, og du bestemmer selv om du vil ta ett eller to emner, eller fullføre hele mastergraden som til sammen skal utgjøre 90 studiepoeng.

Hvert emne gjennomføres over ett studieår og består av fem samlinger á 4 dager på dagtid, totalt 20 undervisningsdager. Hver samling er en kombinasjon av forelesninger, praktiske øvelser og arbeid i grupper. Noen emner har utenlandssamlinger. Kontakt Universitetet i Sørøst-Norge for mer informasjon.

For kontakt eller mer informasjon om Executive Master of Management - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad eller tilsvarende. For opptak må søker ha karaktersnitt C eller bedre. I tillegg kreves tre års relevant yrkeserfaring, fortrinnsvis med lederoppgaver.

Deltakerne forutsettes å ha minimum metodekompetanse tilsvarende det som kreves etter gjennomført bachelorgradsstudium i økonomi og ledelse. Universitetet vil tilby et metodekurs for de som ønsker å starte på EMM, men som ikke har tilstrekkelig metodekompetanse før opptak. I tillegg vil noe metodeundervisning være inkludert i undervisningen i de enkelte emnene.

Studiefakta, Tittel m.m

Masternivå

Kostnader

Kr 62.500,- pr emne på 30 studiepoeng (kr. 31.250,- pr semester) + semesteravgift.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Executive Master of Management - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

 • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
 • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
 • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
 • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Executive Master of Management - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!