Vis studentum.no som: Mobil

Bedriftsøkonomi - Årsstudium

Høgskolen i Sørøst-Norge
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Oppstart: Høst
Søknadsfrist: 15. april
Utdanningsinstitutt: Høgskolen i Sørøst-Norge
Type utdanning: Årsstudium
Studiesteder: , Porsgrunn

Bedriftsøkonomi - Årsstudium

Årsstudium i bedriftsøkonomi ved Høgskolen i Sørøst-Norge

Årsstudium i bedriftsøkonomi

Vil du ha grunnleggende innsikt i fagområder som er nyttig i alle bedrifter og organisasjoner? Den økonomiske innsikten studiet gir er god å ha med videre uansett hvilken utdannningsretning du velger senere.

Hvorfor bedriftsøkonomi

Studiet gir en god innføring for deg som lurer på om studier innen økonomi og administrasjon er riktig for deg. Den økonomiske innsikt studiet gir er god å ha med videre uansett hvilken utdannningsretning du velger senere.

Årsstudium i bedriftsøkonomi er også aktuelt for personer og som ønsker en kortere videreutdanning innen økonomi og administrasjon, - enten fordi de har annen høyere utdanning, vil ta det i tillegg til jobb, eller ønsker en oppdatering/nye kunnskaper innenfor fagområdet.

Hva lærer du på årsstudium i bedriftsøkonomi?

På årsstudiet i bedriftsøkonomi inngår følgende emner:

  • Bedrifts-, mikro- og makroøkonomi,
  • markedsføring,
  • matematikk,
  • finansregnskap med analyse,
  • forretningsjus,
  • organisasjonsfag og
  • statistikk.

Studiet i bedriftsøkonomi tilsvarer første året av bachelor i økonomi og ledelse/administrasjon.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng)

Kostnader

Gratis, men semesteravgift påløper.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bedriftsøkonomi - Årsstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Høgskolen i Sørøst-Norge

Høgskolen i Sørøst-Norge – kunnskap for fremtiden

Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) tilbyr utdanninger i tett samarbeid med arbeidslivet, slik at du får kontakt med arbeidsgivere allerede under studiene. Vi gir deg kunnskap for fremtiden!

Høgskolen i Sørøst-Norge er landets nest største statlige høyskole, målt i totalt antall studenter, og større enn flere av dagens universiteter. HSN har om lag 18.000 studenter og 1500 ansatte, og består av åtte studiesteder:

HSN ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Det engelske navnet på Høgskolen i Sørøst-Norge er University College of Southeast Norway.

E-læring og nettstudier

Høgskolen i Sørøst-Norge skal være en framtidsrettet høgskole, hvor pedagogisk bruk av IKT, e-læring og nettstudier er en naturlig del av undervisningsformene. HSN tilbyr flere nett- og samlingsbasert studier, slik at du kan kombinere studier med jobb eller med en hektisk hverdag.

Skaff deg internasjonal erfaring med HSN

Hvert år velger mange av studentene ved Høgskolen i Sørøst-Norge å ta et semester i utlandet. HSN legger til rette for at du skal få et best mulig opphold med både faglig og personlig utvikling. Utveksling gir deg et innholdsrikt semester hvor du opplever masse nytt, og det er nyttig for karriere og jobbmuligheter.

Høgskolens profil

Høgskolen i Sørøst-Norge er plassert i en region med tradisjon for å utvikle ressurser til industri gjennom kunnskap. HSN skal være en kraftfull institusjon som utløser potensialet for nye bærekraftige løsninger i samfunnet og for næringslivet. Ved
interfakulære aktiviteter skal de ulike fagmiljøene utløse ny kunnskap og tilføre hverandre verdi.

HSN utløser potensialet hos den enkelte ved å gi studentene nye perspektiver og ved å være tilstede med moderne læringsmetoder gjennom nye, digitale og innovative undervisningsformer. HSN skal sørge for at studentene er tett koblet på de som utvikler bedrifter og løsninger vi trenger, slik at studentene lærer det som trengs i et krevende og omskiftelig arbeidsliv.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Sørøst-Norge

Høgskolen i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg