Vis studentum.no som: Mobil

Kandidatstudiet i musikkpedagogikk - Bachelor

Norges Musikkhøgskole

Kandidatstudiet i musikkpedagogikk - Bachelor

Kandidatstudiet i musikkpedagogikk

Kandidatstudiet i musikkpedagogikk - Musikklærerstudiet


Kandidatstudiet i musikkpedagogikk er en musikklærerutdannelse. Studiet omfatter satslære, høretrening, musikkteknologi, musikkhistorie og improvisasjon. Man skal også ha hovedinstrument og støtteinstrument i studiet.

Studiets oppbygging


Kandidatstudiet i musikkpedagogikk er preget av sjangeruavhengighet, bredde og ikke minst allsidighet. Dette viser seg i opptakskravene og formen på opptaksprøvene. Man har ulike opptakskrav og opptaksprøver man skal gå i gjennom. Dette avhenger av hvilket hovedintrument og støtteinstrumen man har. Selve prøven avsluttes med en samtale for å se på søkerens musikalske og pedagogiske bakgrunn og motivasjon for kurset.

Videre studier/jobbmuligheter

Etter bachelorstudiet kan du gå videre på masterstudier.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet er fullført og bestått treårig videregående skole eller realkompetanse. Det legges stor vekt på at søkeren har forutsetninger og lyst til å drive musikkpedagogisk virksomhet og søkeren bør ha gode musikalske ferdigheter.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor

Norges Musikkhøgskole

Norges musikkhøgskole 

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser.

Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter.

Norges største fagmiljøer i musikk

Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer sikrer god bredde i undervisning, forskning og formidling. Musikkhøgskolen har derfor sterke fagmiljøer innen utøvende, pedagogiske, teoretiske og skapende musikkfag.

Historien til Norges musikkhøgskolestarter i 1973, men høgskolen har en musikalsk arv tilbake til 1800-tallet, med utgangspunkt i musikerfamilien Lindeman.

Blant Europas beste

Musikkhøgskolen har flotte konsertsaler, lydstudioer, Norges største musikkfaglige bibliotek og Oslos største samling av historiske instrumenter. Lokalene er blant Europas beste og mest moderne  for musikkutdanning. Med velutstyrte spesialrom for undervisning, musikkforskning, kreativitet og musikkutfoldelse gis studenter og ansatte optimale ressurser.

Vis alle utdanninger fra Norges Musikkhøgskole

Kontaktinformasjon til Norges Musikkhøgskole

Norges Musikkhøgskole

Slemdalsveien 11
0369 Oslo

Tlf: 23 36 70 00
www.nmh.no

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!