Vis studentum.no som: Mobil

Vei­le­der­ut­dan­ning for prak­sis­vei­le­de­re i musikk, dans, tea­ter og musikkterapi

Norges Musikkhøgskole
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Oslo
1 år
Deltid
Støttet av lånekassen

Vei­le­der­ut­dan­ning for prak­sis­vei­le­de­re i musikk, dans, tea­ter og musikkterapi

Musikk, dans eller dramalærer med PPU-studenter i praksis? Eller veileder du studenter på musikk og helse eller musikkterapi? Praksisveiledning er videreutdanningen for deg som vil reflektere over egen praksis i møte med dem som har mindre erfaring enn deg.

Videreutdanningen er et samarbeid mellom Kunsthøgskolen i Oslo og Norges musikkhøgskole. Den gir kompetanse til å veilede studenter i praksis på utdanninger innen fagområdene nevnt i overskriften.

Norges Musikkhøgskole

Norges musikkhøgskole 

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser.

Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter.

Norges største fagmiljøer i musikk

Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer sikrer god bredde i undervisning, forskning og formidling. Musikkhøgskolen har derfor sterke fagmiljøer innen utøvende, pedagogiske, teoretiske og skapende musikkfag.

Historien til Norges musikkhøgskolestarter i 1973, men høgskolen har en musikalsk arv tilbake til 1800-tallet, med utgangspunkt i musikerfamilien Lindeman.

Blant Europas beste

Musikkhøgskolen har flotte konsertsaler, lydstudioer, Norges største musikkfaglige bibliotek og Oslos største samling av historiske instrumenter. Lokalene er blant Europas beste og mest moderne  for musikkutdanning. Med velutstyrte spesialrom for undervisning, musikkforskning, kreativitet og musikkutfoldelse gis studenter og ansatte optimale ressurser.

Vis alle utdanninger fra Norges Musikkhøgskole

Kontaktinformasjon til Norges Musikkhøgskole

Norges Musikkhøgskole

Slemdalsveien 11
0369 Oslo

Tlf: 23 36 70 00
Fax 23 36 70 01

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!