Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Bachelor

Bachel­or­stu­di­et i diri­ge­ring

Varighet
4 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
4 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachel­or­stu­di­et i diri­ge­ring

Du bør vurdere dette studiet hvis du ønsker å utforske dine evner som dirigent og musiker. Du kan her utvikle deg som instrumentalist og dirigent innenfor de solide musikkfaglige rammene Musikkhøgskolen kan tilby.

Du vil gjennom studieløpet lære deg å jobbe selvstendig og disiplinert i møte med profesjonelle musikere og dine medstudenter. Som musikalsk leder vil du opparbeide deg viktig kompetanse slik at du kan formidle ditt engasjement til ensembler i ulike størrelser.

Dette er et viktig studie for hele musikklivet og det finnes et stort arbeidsmarked som har behov for gode og allsidige musikalske ledere. Etter endt studier vil du få mulighet til å forme et fremtidig musikklandskap i ulike kunstneriske sammenhenger, og du vil være klar for store oppgaver i et musikkliv i stadig forandring.

Norges Musikkhøgskole
Slemdalsveien 11
0369 Oslo

Norges musikkhøgskole 

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser. Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter. Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer...

Les mer og vis alle utdanninger ved Norges Musikkhøgskole

Highlights