Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Norges musikkhøgskole 

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser.

Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter.

Norges største fagmiljøer i musikk

Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer sikrer god bredde i undervisning, forskning og formidling. Musikkhøgskolen har derfor sterke fagmiljøer innen utøvende, pedagogiske, teoretiske og skapende musikkfag.

Historien til Norges musikkhøgskolestarter i 1973, men høgskolen har en musikalsk arv tilbake til 1800-tallet, med utgangspunkt i musikerfamilien Lindeman.

Blant Europas beste

Musikkhøgskolen har flotte konsertsaler, lydstudioer, Norges største musikkfaglige bibliotek og Oslos største samling av historiske instrumenter. Lokalene er blant Europas beste og mest moderne  for musikkutdanning. Med velutstyrte spesialrom for undervisning, musikkforskning, kreativitet og musikkutfoldelse gis studenter og ansatte optimale ressurser.


Utdanninger

Kontakt skolen

Norges Musikkhøgskole

Slemdalsveien 11
0369 Oslo

Tlf: 23 36 70 00
Fax 23 36 70 01
www.nmh.no


Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 3

Basert på 2 omtaler

PMJ
Ypperlig skole for deg som er interessert i musikk og vil bruke mye øvingstid/åpen tid på ja, nettopp, øving. Litt lite faglige utfordringer og utviklingsmuligheter utenom egenøvingen. Savner mer teori og ikke minst konsertpraksis. Altså ting som er relevant etter studiene også. Kontakt med yrkesliv kunne vært bedre. Men de er iallfall ypperlige...
Vis hele omtalen
frk.eple
4årig BA med fokus på hovedinstrument. Fantastiske lærere på noen områder.
OMTALER
Omtale av skolen
(3,0)
Basert på 2 omtaler