Bachel­or­stu­di­et i utøving Folke­mu­sikk

Norges Musikkhøgskole
Sammendrag
Bachelor
Oslo
4 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachel­or­stu­di­et i utøving Folke­mu­sikk

Kandidatstudiet i utøving folkemusikk er et lite studium der alle kjenner alle. Du får en unik mulighet til å gå i ulike kunstneriske retninger, samtidig som du kommer til å lage musikk og være i prosjekter med medstudenter.

Om du vil studere norsk folkemusikk og ser for deg et yrkesliv som musiker innenfor sjangeren, eller med utgangspunkt i denne musikken, er dette studiet for deg.

Kunnskap om tradisjonene

Du vil få undervisning av høy faglig kvalitet, og studiet blir på mange måter formet av hva du ønsker å fordype deg i på ditt hovedinstrument. Du går inn i et godt og unikt miljø, og du vil få mulighet til å møte studenter som jobber med ulike stilarter.

Faglig og kunstnerisk modning

På kandidatstudiet i utøving folkemusikk utvikler du deg på hovedinstrumentet ditt og opparbeider kunnskap om de tradisjonene du ønsker å fordype deg i. Du vil få erfaring og kunnskap om ulike samspillsformer, gehør, arrangering og refleksjon rundt utøvingen din. Og du går inn i et miljø som ønsker å hjelpe deg til å nå dine mål. En faglig og kunstnerisk modning er viktigst for studiet i folkemusikk på Musikkhøgskolen.

Etter endt studium

Etter studiet vil du kunne livnære deg som frilansmusiker i ulike musikalske felt. Ofte blir en karriere som folkemusiker kombinert med komposisjon, faglig publisering, pedagogisk arbeid og annen relevant praksis – som for eksempel musikkproduksjon og utøving på sceniske formidlingsplattformer.

Kontaktinformasjon til Norges Musikkhøgskole

Norges Musikkhøgskole

Slemdalsveien 11
0369 Oslo

Tlf: 23 36 70 00
Fax 23 36 70 01

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!