Bachelor

Piano­stem­mer høgskolekandidat

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Piano­stem­mer høgskolekandidat

Musikkhøgskolen tilbyr landets eneste pianostemmerutdanning, og gir deg gode rammer for et solid faglig forankret studieløp.

Har du grunnleggende kunnskap om musikk og liker nøyaktig arbeid? Da kan dette studie være et godt valg. Du bør ha en sans for detaljer, kunne håndtere verktøy og være nysgjerrig på pianoets tekniske og fysiske egenskaper. Pianostemmerfaget inneholder mye fysisk arbeid og passer godt for deg som liker å jobbe med hele kroppen.

Gjennom ulike praktiske og teoretiske emner vil du i løpet av to år ha kunnskap nok til å jobbe selvstendig som pianostemmer.

Etter endt studium

Etter studiet vil du også ha fått et nettverk av kolleger, og du får muligheten til å jobbe som pianostemmer og med mekanikkarbeid ved en rekke institusjoner – i tillegg til som frilanser. Det er mange jobbmuligheter både sentralt og regionalt.

Norges Musikkhøgskole
Slemdalsveien 11
0369 Oslo

Norges musikkhøgskole 

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser. Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter. Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer...

Les mer og vis alle utdanninger ved Norges Musikkhøgskole

Highlights