Doktorgrad

Ph.d.-programmet i kunst­ne­risk utviklingsarbeid

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Ph.d.-programmet i kunst­ne­risk utviklingsarbeid

Ph.d.-programmet i kunstnerisk utviklingsarbeid er et program for deg som ønsker å fordype deg i et kunstnerisk prosjekt på doktorgradsnivå. Det er selve kunstøvelsen som står i sentrum for studiet samtidig som kunstnerisk refleksjon utgjør en sentral del av prosjektet.

Innholdet i studiet består av en opplæringsdel og et kunstnerisk doktorgradsprosjekt. Denne kombinasjonen gjør deg rustet til å forske på feltet ditt med en solid forankring i fagmiljøer både nasjonalt og internasjonalt.

Studiet fører fram til graden «Ph.d. i kunstnerisk utviklingsarbeid i utøvende og skapende musikk».

Fullført studium kvalifiserer til stillingen førsteamanuensis og setter deg i stand til å forske videre innenfor kunstfeltet.

Norges Musikkhøgskole
Slemdalsveien 11
0369 Oslo

Norges musikkhøgskole 

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser. Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter. Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer...

Les mer og vis alle utdanninger ved Norges Musikkhøgskole

Highlights