Master

Euro­pean Cham­ber Music Mas­ter ECMAs­ter

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Euro­pean Cham­ber Music Mas­ter ECMAs­ter

I motsetning til andre internasjonale kammermusikkstudium er ECMAster det eneste tilbudet der du kan bli en del av tre ulike læresteder i løpet av samme studieløp. De tre ulike fagmiljøene vil utfylle hverandre på musikalske og prosessorienterte måter, og erfaringene du gjør vil bidra til å styrke din identitet som kammermusiker og vil gi ensemblet ditt en bredere plattform for videre utvikling.

Etter endt studium har du og ensemblet ditt knyttet kontakter som kan bli viktige for den videre karriereveien. Du kan for eksempel både ta med deg erfaringene inn i arbeid som orkestermusiker eller pedagog. Dere kan også satse videre og etablere dere på frilans-markedet og bygge videre på det kontaktnettet dere vil få underveis.

Norges Musikkhøgskole
Slemdalsveien 11
0369 Oslo

Norges musikkhøgskole 

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser. Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter. Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer...

Les mer og vis alle utdanninger ved Norges Musikkhøgskole

Highlights