Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Bachelor

Det frie bachelorstudiet

Varighet
4 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
4 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Det frie bachelorstudiet

Det frie kandidatstudiet (FRIKA) har fått nytt navn og kalles nå Det frie bachelorstudiet (FRIBA). Nettsidene oppdateres fortløpende.

På det frie bachelorstudiet får du muligheten til å kombinere innhold fra de øvrige studieprogrammene.

FRIBA legger opp til at du for eksempel kan studere både komposisjon og utøving, eller en fordypning i flere hovedinstrumenter. Jobber du innenfor sjangre som det ikke undervises i på de andre programmene, kan du benytte det frie bachelorstudiet som en plattform for din musikkutdanning, med utgangspunkt i relevante lærerkrefter og ressurser på NMH.

På FRIBA får du muligheten til å være med på å tilpasse ditt eget studium og benytte Musikkhøgskolens mangfoldige undervisningstilbud og faglige nettverk. Dette gjøres blant annet gjennom å kombinere emner fra ulike sjangerspesialiseringer.

Studenter som har toårig musikkutdanning, tilsvarende 1. avdeling på et av NMHs bachelorstudier, kan søke direkte til 2. avdeling.

Etter endt studium vil du vil ha en unik musikkutdanning som kan være springbrettet videre ut i et mangfoldig musikkliv - både nasjonalt og internasjonalt. Du vil ha lært mye om selvstendig arbeid og prosjektstyring.

Norges Musikkhøgskole
Slemdalsveien 11
0369 Oslo

Norges musikkhøgskole 

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser. Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter. Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer...

Les mer og vis alle utdanninger ved Norges Musikkhøgskole

Highlights