Master

Mas­ter­stu­di­et i diri­ge­ring

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Mas­ter­stu­di­et i diri­ge­ring

Masterstudiet i dirigering er en unik dirigentpraksis hvor du får muligheten til å lede en rekke profesjonelle ensembler.

Masterstudiet gir deg som er dypt engasjert i musikalsk ledelse et viktig plattform for videre utvikling. Du vil gjennom studieløpet opparbeide deg evnen til å jobbe disiplinert og selvstendig i møte med dyktige fagpersoner og ensembler.

Gode musikalske ledere

Masterstudiet i dirigering er et viktig studium for et musikkfelt som har store behov for gode musikalske ledere. Det vil sette deg i stand til å utvikle dine evner som utøver gjennom relevant praksis og refleksjon, og den solide faglige forankringen vil du bruke til å forme din profesjonelle dirigentkarriere.

Medstudenter og lærere vil være viktige støttespillere gjennom et fagkollegium som gir deg nyttige tilbakemeldinger. Som musikalsk leder vil du opparbeide deg viktig kompetanse slik at du kan formidle ditt engasjement til ensembler i ulike størrelser.

Etter endt studium

Etter endt studium vil du få mulighet til å forme et fremtidig musikklandskap i ulike kunstneriske sammenhenger, og du vil være klar for store oppgaver i et nasjonalt og internasjonalt musikkliv i stadig forandring.

Norges Musikkhøgskole
Slemdalsveien 11
0369 Oslo

Norges musikkhøgskole 

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser. Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter. Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer...

Les mer og vis alle utdanninger ved Norges Musikkhøgskole

Highlights