Bachelor

Bachel­or­stu­di­et i utøving Klas­sisk

Varighet
4 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
4 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachel­or­stu­di­et i utøving Klas­sisk

Du kan hente kunnskap og inspirasjon ikke bare fra norske og internasjonale ledende klassiske musikere, men også fra andre fagmiljøer ved Musikkhøgskolen – som jazz, folkemusikk, komposisjon, musikkteknologi, musikkterapi og musikkpedagogikk.

Studiet passer for deg som allerede er på et høyt nivå og som ønsker å fordype deg videre på instrument ditt både musikalsk og teknisk. Du lærer å jobbe selvstendig og målrettet, og du vil oppleve en utvikling gjennom relevant musikalsk erfaring.

Etter endt studium

Når du har gjennomført studiet, vil du sitte med høy kompetanse på ditt eget instrument samtidig som du har fått erfaring fra mange typer ensembler, formidlingsarenaer og prosjekter. Du kan jobbe både nasjonalt og internasjonalt som solist, orkestermusiker og i kammergrupper. Du kan også bli en «altmuligfrilanser» i et vidstrakt musikkfelt. Andre eksempler på jobber finnes blant annet innenfor musikkundervisning, musikkjournalistikk, kulturledelse, konsertarrangering, musikkproduksjon og kulturpolitikk.

Norges Musikkhøgskole
Slemdalsveien 11
0369 Oslo

Norges musikkhøgskole 

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser. Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter. Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer...

Les mer og vis alle utdanninger ved Norges Musikkhøgskole

Highlights