Vis studentum.no som: Mobil

Diplomstudiet i komposisjon - Master

Norges Musikkhøgskole

Diplomstudiet i komposisjon - Master

Diplomstidiet i komposisjon

Diplomstudiet i komposisjon

diplomstudiet i komposisjon blir det lagt stor vekt på at studenten skal få et bredt innsyn i komposisjonsteknikker og i hvilken sammenheng komponisten står i i samfunnet.

Skolen ønsker med diplomstudiet i komposisjon at hver enkelt student skal kunne presenteres som en godt nasjonalt nivå etter to års studier.

Opptakskrav/Søknad

Det skal sendes inn dokumentasjon som viser søkerens kunstneriske virke. Dette er en del av en opptaksprøve til studiet som også inneholder samtale, skildring av ønsket diplomarbeid og komposisjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Diplomstudie

Mer informasjon

Om du ønsker å vite mer om Diplomstudiet i komposisjon og studiemulighetene her så kan du klikke deg videre til studiets hjemmeside. Du kan også fylle ut interessemeldingen nedenfor.

Norges Musikkhøgskole

Norges musikkhøgskole 

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser.

Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter.

Norges største fagmiljøer i musikk

Musikkhøgskolens kvalitet er mulig med svært kompetente fagpersoner. Over 350 årsverk ansatte innen mange sjangre og spesialiseringer sikrer god bredde i undervisning, forskning og formidling. Musikkhøgskolen har derfor sterke fagmiljøer innen utøvende, pedagogiske, teoretiske og skapende musikkfag.

Historien til Norges musikkhøgskolestarter i 1973, men høgskolen har en musikalsk arv tilbake til 1800-tallet, med utgangspunkt i musikerfamilien Lindeman.

Blant Europas beste

Musikkhøgskolen har flotte konsertsaler, lydstudioer, Norges største musikkfaglige bibliotek og Oslos største samling av historiske instrumenter. Lokalene er blant Europas beste og mest moderne  for musikkutdanning. Med velutstyrte spesialrom for undervisning, musikkforskning, kreativitet og musikkutfoldelse gis studenter og ansatte optimale ressurser.

Vis alle utdanninger fra Norges Musikkhøgskole

Kontaktinformasjon til Norges Musikkhøgskole

Norges Musikkhøgskole

Slemdalsveien 11
0369 Oslo

Tlf: 23 36 70 00
www.nmh.no

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!