Ingen anmeldelser

Swiss Education Group

Få mer informasjon om skolen 👍

Swiss Education Group

Ta hotell, konditor eller kokkeutdanningen din gjennom Swiss Education Group 

Kan du tenke deg å studere hotelledelse? Eller har du en drøm om å ta en kokkeutdanning? Swiss Education Group er en av verdens største og ledende aktører innen hotellutdanning! Utdanningen passer for deg som ønsker en internasjonal karriere som hotellsjef, stjernekokk, konditor eller et annet yrke innen servicebransjen som også kalles "The International Hospitality Industry". 

Hotellskoler i Sveits

Swiss Education Group driver fire hotellskoler i Sveits med fokus på forskjellige deler av hotelldrift og det omfattende hotellfaget. De fleste utdanningene inneholder betalt praksis, og på Hotel Institute Montreux (HIM) kan du ta utdanninger som er støttet av Lånekassen.

Skolene tilbyr både bachelor, master og videreutdanning, eller diplomutdanning innen ulike hotellfag. Skolene er spredt over syv fantastiske studiesteder i både den fransk- og tysktalende delen av Sveits. Hvert år tar de i mot over 6000 studenter fra over 110 forskjellige land. Som student ved Swiss Education Group blir du derfor en del av et internasjonalt og inspirerende studiemiljø.

De fire hotellskolene er:

  César Ritz Colleges
  Culinary Arts Academy
  HIM – Hotel Institute Montreux
  SHMS – Swiss Hotel Management School

Hotellskoler med ulikt fokus

Alle hotellskolene i Swiss Education Group har forskjellig fokus. César Ritz fokuserer på hotell- og turistledelse med business og profesjonell opplæring. Culinary Arts tilbyr kokkeutdanninger, restaurantfag og kulinarisk kunst. Hotel Institute of Montreux har fokus på hotelledelse, mens Swiss Hotel Management School fokuserer på både hotelldesign- og interiør samt hotell- og eventledelse. 

Hvilken skole du velger avhenger altså av om du har lyst til å jobbe med drift av hotell, restaurantledelse, arrangementer, turisme og reiseliv, eller interiør og innredning. Swiss Education Group har uansett en utdanning som passer for deg som er interessert i hotellfag og ønsker en internasjonal karriere!

Hvorfor studere i Sveits?

Sveits ligger i hjertet av Europa, og tilbyr noen av verdens vakreste landskap. I 2019 ble Sveits dessuten rangert som det 11. tryggeste landet i verden i Global Peace Index. For studenter og bekymret familie er Sveits et ideelt sted å kombinere høyere utdanning med en rekke spennende fritidsaktiviteter.


For kontakt eller mer informasjon om Swiss Education Group, vennligst fyll inn en interessemelding.

Hvorfor velge Swiss Education Group?

Internasjonal akkreditering

Støttet av lånekassen

Praksisplass under studie

Utdanninger

Kontakt skolen

Swiss Education Group

Avenue des Alpes 27
CH-1820 Montreux

Tlf: +46 8 533 324 18
swisseducation.no


Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Swiss Education Group.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Highlights