Master

Hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme – Master

Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
April / Oktober Se detaljer
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
April / Oktober Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme – Master

Master i entreprenørskap for den globale hospitality- og reiselivsnæringen

Med en mastereksamen fra César Ritz får du den spisskompetansen som er nødvendig for å nå helt til toppen. Programmet er en moderne master som blir drevet sammen med University of Derby i England.

Med en utdanning fra Cesar Ritz Colleges vil du oppfylle kriterier som bransjen stiller når det gjelder innovasjonsnivå og engasjement for jobben. Dersom du har en bachelorutdanning og er interessert i å studere hotelledelse, entreprenørskap og reiseliv kan dette være masterutdanningen for deg!

 Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Om utdanningen

Med programmet kommer du til å oppnå dyp forståelse for hvordan man utforsker innovative forretningsmuligheter og opprettholder en bærekraftig og fremgangsrik virksomhet. Mastergraden i entreprenørskap for global hospitality og reiselivsnæring gir et nytt perspektiv på den viktige rollen entreprenørskap har i en av de mest dynamiske, uforutsigbare og raskt skiftende bransjesektorene i verden.

Entreprenørskap går ut på å studere verktøyene for å ta opp en forretningsidé eller et konsept, skaffe ressursene for å gjøre den til virkelighet og gjøre ideen til et levedyktig produkt eller tjeneste. Begrepet bedriftsentreprenørskap eller intrapreneurship refererer til utviklingen av nye ideer og muligheter i etablerte virksomheter som fører til endring. Fokuset ligger i å utvikle nye forretningsmodeller der gründeren må styre innovasjon, som ofte innebærer risikotaking og en juridisk forståelse. 

Internasjonal betalt praksis

I løpet av studieåret vil du ha betalt praksis i hotellbransjen i Sveits, eller reise til utlandet for å ha praksis en selvbestemt plass. Gjennom praksisen vil du få den praktiske erfaringen som er så viktig når du sikter mot en fremgangsrik posisjon i den internasjonale hotellbransjen.

For kontakt eller mer informasjon om Hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme – Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

April / Oktober

  • Klasserom
  • Brig

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

César Ritz Colleges er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM Hotel Institute Montreux er den eneste av skolene som tilbyr Lånekassestøttet utdanning, samt veiledning av nordiske studieveiledere.

Opptakskrav/Søknad

  • Bacheloreksamen
  • Engelsknivå tilsvarende TOEGL iBT 80 eller iELTS 6.0
  • Motivasjonsbrev
  • CV
  • Kopi av gyldig pass

Anbefalt minstealder på 21 år

Kostnader

Som student på César Ritz Colleges betaler du en semesteravgift som inkluderer helpensjon. Skolen har forståelse for at alle studentene har ulike forutsetninger for finansiering. Du vil derfor få informasjon om hvordan andre har finansiert sine studier i den første samtalen med skolen. 

Kontakt César Ritz Colleges for mer informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme – Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Cesar Ritz Colleges
Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret

Hotellutdanning på César Ritz Colleges

Leter du etter et forretningsrettet, ambisiøst, utfordrende og internasjonalt sted for studiene dine? Ønsker du deg en karriere i hotellbransjen? César Ritz Colleges er en del av Swiss Education Group og blir hvert år utpekt som en av verdens fremste skoler...

Les mer og vis alle utdanninger ved Cesar Ritz Colleges

Highlights