Vis studentum.no som: Mobil

Hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme – Master

Cesar Ritz Colleges
Sammendrag
Master
Brig
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen
April / Oktober
Klasserom

Hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme – Master

Master i entreprenørskap for den globale hospitality- og reiselivsnæringen

Med en mastereksamen fra César Ritz får du den spisskompetansen som er nødvendig for å nå helt til toppen. Programmet er en moderne master som blir drevet sammen med University of Derby i England.

Med en utdanning fra Cesar Ritz Colleges vil du oppfylle kriterier som bransjen stiller når det gjelder innovasjonsnivå og engasjement for jobben. Dersom du har en bachelorutdanning og er interessert i å studere hotelledelse, entreprenørskap og reiseliv kan dette være masterutdanningen for deg!

 Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Om utdanningen

Med programmet kommer du til å oppnå dyp forståelse for hvordan man utforsker innovative forretningsmuligheter og opprettholder en bærekraftig og fremgangsrik virksomhet. Mastergraden i entreprenørskap for global hospitality og reiselivsnæring gir et nytt perspektiv på den viktige rollen entreprenørskap har i en av de mest dynamiske, uforutsigbare og raskt skiftende bransjesektorene i verden.

Entreprenørskap går ut på å studere verktøyene for å ta opp en forretningsidé eller et konsept, skaffe ressursene for å gjøre den til virkelighet og gjøre ideen til et levedyktig produkt eller tjeneste. Begrepet bedriftsentreprenørskap eller intrapreneurship refererer til utviklingen av nye ideer og muligheter i etablerte virksomheter som fører til endring. Fokuset ligger i å utvikle nye forretningsmodeller der gründeren må styre innovasjon, som ofte innebærer risikotaking og en juridisk forståelse. 

Internasjonal betalt praksis

I løpet av studieåret vil du ha betalt praksis i hotellbransjen i Sveits, eller reise til utlandet for å ha praksis en selvbestemt plass. Gjennom praksisen vil du få den praktiske erfaringen som er så viktig når du sikter mot en fremgangsrik posisjon i den internasjonale hotellbransjen.

For kontakt eller mer informasjon om Hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme – Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Bacheloreksamen
  • Engelsknivå tilsvarende TOEGL iBT 80 eller iELTS 6.0
  • Motivasjonsbrev
  • CV
  • Kopi av gyldig pass

Anbefalt minstealder på 21 år

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

César Ritz Colleges er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM Hotel Institute Montreux er den eneste av skolene som tilbyr Lånekassestøttet utdanning, samt veiledning av nordiske studieveiledere.

Kostnader

Som student på César Ritz Colleges betaler du en semesteravgift som inkluderer helpensjon. Skolen har forståelse for at alle studentene har ulike forutsetninger for finansiering. Du vil derfor få informasjon om hvordan andre har finansiert sine studier i den første samtalen med skolen. 

Kontakt César Ritz Colleges for mer informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme – Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Cesar Ritz Colleges

Hotellutdanning på César Ritz Colleges

Leter du etter et forretningsrettet, ambisiøst, utfordrende og internasjonalt sted for studiene dine? Ønsker du deg en karriere i hotellbransjen? César Ritz Colleges er en del av Swiss Education Group og blir hvert år utpekt som en av verdens fremste skoler innen hotel management. 

Utdanning innen hotelledelse

Utdanningene ved César Ritz Colleges baserer seg på filosofien til grunnleggeren av de anerkjente luksushotellene Ritz. Her står luksus, fortreffelighet og service i fokus, noe som også er nøkkelen til Ritz-suksessen. Du blir en del av et inkluderende læringsmiljø med en kultur som fremmer entreprenørskap, bærekraft og ledelse. 

Skolens gode rykte gjør at du har gode forutsetninger til å få jobb innen hotelledelse etter endt utdanning. Store hotellkjeder rekrutterer nemlig personale regelmessig direkte fra skolen gjennom velorganiserte rektrutteringsdager. 

César Ritz Colleges er godkjent av både prestisjetunge Conseil de la Formation et de la Recherche Universitaires (CoFRU) og New England Association of Schools and Colleges (NEAS&C).

Start din karriere i hotell- og reiselivsbransjen

Sveits er et foregangsland innenfor hotell- og reiselivsledelse, og ligger i hjertet av Europa. Sveits er dermed et strategisk sted å studere, dersom du ønsker å lære flere språk og være nær mange europeiske destinasjoner. César Ritz er et ideelt sted å starte for deg som ønsker å jobbe i den internasjonale hotell- og reiselivsbransjen, og vil åpne døren for en spennende karriere!

Hotellutdanning med betalt praksis

César Ritz Colleges oppgave er å utdanne morgendagens bedriftsledere i hotell-og reiselivsbransjenDette oppnås gjennom en balansert kombinasjon av akademiske fag som bedriftsøkonomi, språk, hotell og reiseliv, og lengre, betalte praksisplasser.

Dette, sammen med skolens omdømme og godt organiserte karrieredager, betyr at du får best mulig utgangspunkt for en jobb i utlandet etter endt utdanning. 

Stipendmuligheter i 2022

Cesar Ritz Colleges feirer 40års jubileum, og du som vil ta en utdanning innen hotelledelse kan nå søke om et stipend som deles ut direkte fra skolen. 

Stipendet innebærer opp til 40% avslag på semesteravgiften for hele studiet. For å søke trenger du: 

  • En CV som beskriver arbeidserfaring, arbeid i studentforening, eller frivillig arbeid
  • Et anbefalingsbrev fra en lærer eller studieveileder
  • En video på ett minutt der du introduserer deg selv og forklarer hva bærekraft betyr for deg

Vil du vite mer om stipendet og hvordan du sender inn din søknad? Ikke vent for lenge, antallet plasser er begrenset. Kontakt Cesar Ritz Colleges her.

Vis alle utdanninger fra Cesar Ritz Colleges

Kontaktinformasjon til Cesar Ritz Colleges

Cesar Ritz Colleges

Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme – Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!