Vis studentum.no som: Mobil

Hotel Institute of Montreux

HIM – Hotel Institute of Montreux

Kunne du tenke deg å jobbe med hotelledelse? Hva med å studere hotel management i Sveits med støtte fra den norske Lånekassen? Hotellskolen Hotel Institute of Montreux er en del av anerkjente Swiss Education Group, og tilbyr førsteklasses utdanning i hotelledelse med spesialisering i enten finans, HR eller Luxury Marketing & Business Management!

Hotel Institute of Montreux ble etablert i 1984 og var en av de første sveitsiske hotellskolene som underviste på engelsk. Hotellskolen har lang tradisjon som en av Sveits ledende hotell management-skoler, og gir studentene de teoretiske og praktiske ferdighetene som trengs for å starte en vellykket karriere i hotelledelse og hospitality. Nytt av året (2016), er at de nå også er støttet av den norske Lånekassen. Du får altså fullt lån og stipend dersom du velger en utdannelse på denne skolen.

HIM Hotel Institute of Montreux tilbyr utdanninger fra diplomnivå på bare to år til full akkreditert bachelorgrad. De tilbyr også spennende Post Graduate Diploma program for studenter med en bachelor som ønsker å studere på masternivå eller for de som allerede har arbeidserfaring og ønsker å ta neste skritt i sin karriere. Les mer om utdanningene nedenfor!

Hotellutdanninger på alle nivåer

Utdanningene ved Hotel Institute of Montreux tilbys på både bachelor-, master- og videreutdanningsnivå. Både bachelorutdanningen og videreutdanningen inneholder en periode med betalt praksis eller internship. Utdanningene du kan velge mellom er:

De ulike spesialiseringene på masternivå er Finance, Human Resources eller Luxury Marketing & Business Management - alle med godkjenning og kvalitetssikring fra ledende selskaper innen hvert felt.

Akkreditert og anerkjent hotellskole

Selve skolen,  Hotel Institute of Montreux, er akkreditert av blant annet ASEH, et sveitsisk byrå for hotellskoler. De samarbeider også med Northwood University i USA, noe som gir en perfekt kombinasjon av sveitsisk hotelltradisjon og moderne amerikanske ledelsesteorier.

Hotellskolens bachelorgrad i Business Administrasjon tildeles i samarbeid med Northwood University, som gir studentene en full akademisk bachelorgrad. 

Hotel Institute Montreux


For kontakt eller mer informasjon om HIM - Hotel Institute of Montreux, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger - HIM - Hotel Institute of Montreux

Videopresentasjon

På Hotel Institute of Montreux kan du studere hotelledelse med støtte fra den norske Lånekassen!

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om HIM - Hotel Institute of Montreux.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til HIM - Hotel Institute of Montreux

HIM - Hotel Institute of Montreux

Avenue des Alpes 15
1820 Montreux

Studentene setter karakterer

Victoria
(5)
Jeg kan virkelig anbefale Hotel Institute Montreux av hele mitt hjerte. Selv er jeg nettopp ferdig med min første termin som har vært veldig utfordrende og krevende, men samtidig utrolig lærerik. Jeg fikk nok et aldri så lite kultursjokk i starten, men alt var en omstillingsprosess. Man studerer og omgås med mennesker fra hele verden, snakker en...
Vis hele omtalen
Andreas Karlsson
(5)
Mina studier på HIM har verkligen öppnat upp en värld av möjligheter! HIM erbjuder dig inte bara en utbildning inom hotell, utan en utbildning som är eftertraktad inom många företag idag eftersom hosputality handlar om service. Med ett ett Higher Swiss Diploma får du grunderfarenheten inom Hotelier service, kombinerat med en Amerikansk BBA så öp...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra HIM - Hotel Institute of Montreux:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
HIM - Hotel Institute of Montreux
Vurdering
(5,0)
Basert på 2 omtaler
"En veldig god skole!"

Live Lorck fra Bærum har valgt å ta en mastergrad i hotelledelse i Sveits. Vi tok en prat mellom forelesning, vinsmaking og middag i hotellrestauranten.

Les mer
– Sveits er ”Top Notch” når det ...

Victoria Synnes Rønne studerer Hospitality Management ved Hotel Institute Montreux. Hun ønsker å lære av de beste, og er storfornøyd med utdanningen i Sveits. 

Les mer
Hilsen fra rektor

Vurderer du å studere hotelledelse i Sveits? Ifølge rektor Ulrika Björklund er det mange gode grunner til å velge lånekassestøttede HIM i Montreux!

Les hvilke her