Vis studentum.no som: Mobil

Ta en utdanning i hotelledelse på HIM – Hotel Institute of Montreux!

Hotel Institute of Montreux kombinerer sveitsisk hotelltradisjon med amerikansk forretningskompetanse. Kan du tenke deg å jobbe med hotelledelse og hotelldrift, og ha verden som din arbeidsplass? Hva med å studere hotel management i Sveits med støtte fra den norske Lånekassen? 

Hotellskolen Hotel Institute of Montreux er en del av anerkjente Swiss Education Group, og tilbyr førsteklasses utdanning i hotelledelse på bachelornivå. Dette er en unik mulighet for å kombinere utdanning i reiseliv, event management hotelledelse.

Hotel Institute of Montreux ble etablert i 1984 og var en av de første sveitsiske hotellskolene som underviste på engelsk. Skolen har lang tradisjon som en av Sveits ledende hotell management-skoler, og gir studentene de teoretiske og praktiske ferdighetene som trengs for å starte en vellykket karriere i hotelledelse og hospitality.

Lånekassestøtte og nordiske studieveiledere

Hotellskolen er støttet av Lånekassen, så du får fullt lån og stipend når du studerer på HIM. Underveis i studieløpet vil du få tilbud om rådgiving av nordiske studieveiledere som forstår seg på ditt morsmål og lettere kan kommunisere med norske studenter. Dette er et unikt tilbud og en trygghet for deg som ønsker å studere i utlandet.

Betalt praksis

Hotel Institute of Montreux (HIM) har som mål å utdanne morgendagens næringslivsledere i hotell- og reiselivsbransjen, noe som oppnås gjennom både teoretiske fag og praksis. Internshipet kan gjøres hvor som helst i verden, og skolen garanterer enhver student en praksisplass. Under IRF - International Recruitment Forum, som i dag er et av verdens største rekrutteringsforum for hotellbransjen, får studentene mulighet til å møte og knytte nettverk med hele den internasjonale hotellbransjen. I løpet av utdanningen vil du med andre ord få mange muligheter til å kickstarte din karriere!

Akkreditert og anerkjent hotellskole

Hotel Institute of Montreux er akkreditert av blant annet ASEH, et sveitsisk byrå for hotellskoler. De samarbeider også med Northwood University i USA, noe som gir en perfekt kombinasjon av sveitsisk hotelltradisjon og moderne amerikanske ledelsesteorier. Hotellskolens bachelorgrad i hotelledelse og business administration tildeles i samarbeid med Northwood University, som gir studentene en full

Stipendmuligheter i 2022

Hotel Institute of Montreux gir deg som starter dine studier i oktober 2022 mulighet til å søke på et eksklusivt stipend. Stipendet gir deg opp til 30% avslag på semesteravgiften, måltider og standard dobbeltrom på campus. For å søke trenger du: 

  • En CV som beskriver arbeidserfaring, arbeid i studentforening, eller frivillig arbeid
  • Et anbefalingsbrev fra en lærer eller studieveileder
  • Et essay på 250-500 ord som forklarer hvorfor akkurat du kvalifiserer til å motta stipendet 

Vil du vite mer om stipendet og hvordan du sender inn din søknad? Ikke vent for lenge, antallet plasser er begrenset. Kontakt Hotel Institute of Montreux her.


For kontakt eller mer informasjon om HIM - Hotel Institute of Montreux, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Utdanninger

Bachelor Sted
Hotelledelse og business administration - Bachelor Montreux
Master
Tourism & Hospitality Management - Master Montreux

Kontakt skolen

HIM - Hotel Institute of Montreux

Avenue des Alpes 15
1820 Montreux

Tlf: +41 21 966 46 46
swisseducation.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om HIM - Hotel Institute of Montreux.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,7

Basert på 3 omtaler

Synne Rønning
Hotel Institute Montreux er en veldig fin skole der alle er velkommen og vi blir alle sett. På skolen så lærer vi utrolig mye som er relevant for vår fremtid og vi blir hele tiden utfordret til forskjellige oppgaver som gir oss mer kunnskap om fagene. Mange av lærerne har mye bakgrunn fra hotell og den businessen vi studenter en gang skal inn i,...
Vis hele omtalen
Victoria
Jeg kan virkelig anbefale Hotel Institute Montreux av hele mitt hjerte. Selv er jeg nettopp ferdig med min første termin som har vært veldig utfordrende og krevende, men samtidig utrolig lærerik. Jeg fikk nok et aldri så lite kultursjokk i starten, men alt var en omstillingsprosess. Man studerer og omgås med mennesker fra hele verden, snakker en...
Vis hele omtalen
Andreas Karlsson
Mina studier på HIM har verkligen öppnat upp en värld av möjligheter! HIM erbjuder dig inte bara en utbildning inom hotell, utan en utbildning som är eftertraktad inom många företag idag eftersom hosputality handlar om service. Med ett ett Higher Swiss Diploma får du grunderfarenheten inom Hotelier service, kombinerat med en Amerikansk BBA så öp...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra HIM - Hotel Institute of Montreux:

OMTALER
Omtale av skolen
(4,7)
Basert på 3 omtaler
Fra hotellutdanning til transpor...

Synne tok en utdanning i hotell- og restaurantbransjen ved HIM. Nå jobber hun for Statens Vegvesen!

Les mer
Kristins vei til topputdannelse ...

Kristin var redd hun ikke skulle passe inn, men fant fort ut at universitetet tar varmt imot studenter fra alle mulige bakgrunner

Les mer
– Sveits er ”Top Notch” når det ...

Victoria Synnes Rønne studerer Hospitality Management ved Hotel Institute Montreux. Hun ønsker å lære av de beste, og er storfornøyd med utdanningen i Sveits. 

Les mer
Drømmen om å bli hotellsjef

Etter å ha bygget en karriere i flere år, bestemte May seg for å studere ved HIM for å jakte drømmen om å bli hotellsjef.

Les mer
Hilsen fra rektor

Vurderer du å studere hotelledelse i Sveits? Ifølge rektor Ulrika Björklund er det mange gode grunner til å velge lånekassestøttede HIM i Montreux!

Les hvilke her
"En veldig god skole!"

Live Lorck fra Bærum har valgt å ta en mastergrad i hotelledelse i Sveits. Vi tok en prat mellom forelesning, vinsmaking og middag i hotellrestauranten.

Les mer