Vis studentum.no som: Mobil

Hotell- og event management - Bachelor

SHMS - Swiss Hotel Management School
Sammendrag
Bachelor
Caux, Leysin
3 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Caux
Februar / September

Leysin
Februar / September

Hotell- og event management - Bachelor

Ta en bachelor i Hotell- og event management

Vil du ha en lederstilling i den internasjonale hotellbransjen? Ta en bachelorutdanning i hotelledelse og event management på Swiss Hotel Management School i Sveits!

Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Swiss Hotel Management School er en del av anerkjente Swiss Education Group, en ledende utdanningsorganisasjon innen hotellbransjen. Skolen tilbyr en bachelorutdanning der studenten underveis i studieløpet kan velge fordypningsområde. 

Utdannelsen foregår ved to tradisjonelle sveitsiske palasshoteller i Caux og Leysin. Kontakt skolen for informasjon om hvilken lokasjon som er aktuell.

Vakre bankettsaler, et stort teater, fullt utrustet spa og en menge ulike restauranter med ulike matalternativer gir studentene de beste forutsetningene. SHMS garanterer en fullstendig utdannelse innen hotell- og event-management.

Om utdanningen 

I de to første årene vil studentene på bachelorutdanningen gå i samme klasse og ha samme kurs, mens man på det tredje året får nye klasser ut fra hvilken spesialisering man har valgt. Bachelorprogrammet gir deg muligheten til å spesialisere deg innen èn av følgende retninger:

 • Hospitality Management
 • Hospitality & Events Management 

Etter to år ved SHMS har du:

 • Ett års arbeidslivserfaring
 • Et Swiss Diploma i Hotel Operations Management
 • To anbefalingsbrev

Etter tre år ved SHMS har du i tillegg til det overnevnte:

 • En akademisk kreditert bacheloreksamen fra University of Derby i England
 • En bacheloreksamen fra SHMS – Swiss Hotel Management School i Sveits
 • Et diplom fra Ah&LA, American Hotel & Lodging Associattion, i USA

Velg mellom event- eller hotelledelse

Med events som spesialisering vil du kunne arrangere, lede, skape, utvikle og selge events. Retningen er perfekt for deg som vil jobbe som arrangør av alt fra konserter og eventer til konferanser og messer. Dersom du velger hospitality management vil du spesialisere deg på fagfeltet hotell, restaurant og turisme. Dette er en bred retning som gir gode forutsetninger for videre studier på masternivå eller som starten på en karriere i hotellbransjen.

For kontakt eller mer informasjon om Hotell- og event management - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

 • Generell studiekompetanse
 • Engelskkunnskaper på nivå med IELTS 5.5 eller TOEFL iBT 55 eller tilsvarende
 • Minst 18 år

Relevant arbeidserfaring eller yrkesfaglig utdanning kan veie opp for dette, kontakt Swiss Hotel Management School for mer informasjon.

Kostnader

Som student på Swiss Hotel Management School betaler du en semesteravgift som inkluderer helpensjon. Skolen har forståelse for at alle studentene har ulike forutsetninger for finansiering. Du vil derfor få informasjon om hvordan andre har finansiert sine studier i den første samtalen med skolen. 

Kontakt Swiss Hotel Management School for mer informasjon om kostnader. 

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Swiss Hotel Management School er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotell- og event management - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Vil du studere hotelledelse og ha en lederstilling i den internasjonale hotellbransjen? Ta utdanningen din på engelskspråklige SHMS i Sveits! 

Swiss Hotel Management School er en av verdens vakreste, mest kjent og velrenommerte hotellskoler. Her studerer man i et miljø gjennomsyret av hotelledelse og luksus, midt i det mektige sveitsiske alpelandskapet.

SHMS tilbyt et bredt spekter av akademiske programmer innenfor hotell, events, resort og spa samt mat og drikke. Hotellskolen kombinerer teori og praksis, og inkluderer to semestre med betalt praksis i de grunnleggende utdanningene. Dette gir studentene verdifull erfaring i hotellbransjen.

Hotellutdanningene ved SHMS

SHMS har campus i både Caux og Leysin, og tar i mot studenter fra over 80 land. Dette gir et unikt studiemiljø, der den internasjonale erfaringen og utbyttet mellom ulike kulturer er i fokus. Det historiske slottet som er SHSM – Swiss Hotel Management School, Caux Campus ligger ovenfor Montreux og Genèvesjøen, midt i hjertet av Sveits.

Hotellskolen følger med på den store etterspørselen etter høyt kvalifiserte og profesjonelle i hotellbransjen, og tilbyr skreddersydde utdanninger som lar deg gå rett ut i jobb etter endt utdanning. De har også et stort kontaktnettverk i den internasjonale hotellbransjen.

Skolen har store konferanselokaler hvor studentene organiserer arrangementer. Du vil også ha tilgang til spa og treningssenter. Det er til og med tre restauranter her hvor studentene kan spise frokost, lunsj og middag sammen.

Betalt internship på anerkjente hoteller

I løpet av utdanningen vil du ha en eller flere betalte praksisperioder på valgfritt sted i verden. SHMS har mange samarbeidsparnere og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Vis alle utdanninger fra SHMS - Swiss Hotel Management School

Kontaktinformasjon til SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS - Swiss Hotel Management School

Rue du Panorama 2
1824 Caux/Montreux


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotell- og event management - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!