4,7 (3 Omtaler)

HIM - Business school

i Montreux
Få mer informasjon om skolen 👍

HIM - Business school

Hotelledelse på HIM – Business school!

HIM - Business school kombinerer sveitsisk hotelltradisjon med amerikansk forretningskompetanse. Er du interessert i hotelledelse og forretning? Få hele verden som arbeidsplass og en innholdsrik studietid ved HIM - Business school. 

Lånekassestøtte og nordiske studieveiledere

Hotellskolen er støttet av Lånekassen, så du får fullt lån og stipend når du studerer på HIM - Business school. Underveis i studieløpet vil du få tilbud om rådgiving av nordiske studieveiledere som forstår seg på ditt morsmål og lettere kan kommunisere med norske studenter. Dette er et unikt tilbud og en trygghet for deg som ønsker å studere i utlandet.

Betalt praksis

HIM - Business school har som mål å utdanne morgendagens næringslivsledere innen turistnæringen og internasjonal forretningsdrift, noe som oppnås gjennom både teoretiske fag og praksis. Praksisen kan gjøres hvor som helst i verden, og skolen garanterer enhver student en praksisplass.

Under IRF - International Recruitment Forum, som i dag er et av verdens største rekrutteringsforum. Du vil med andre ord få mange muligheter til å kickstarte din karriere!

Akkreditert og anerkjent hotellskole

HIM - Business school er akkreditert av blant annet ASEH, et sveitsisk byrå for hotellskoler. De samarbeider også med Northwood University i USA, noe som gir en perfekt kombinasjon av sveitsisk hotelltradisjon og moderne amerikanske ledelsesteorier. Hotellskolens bachelorgrad i hotelledelse og business administration tildeles i samarbeid med Northwood University, som gir studentene en helhetlig hotellutdanning.

Etter 3 år på HIM - Business school får du:

  • 1 år arbeidserfaring fra veletablerte hoteller verden over
  • 2 anbefalingsbrev
  • 1 bachelor fra USA
  • 1 bachelor fra Sveits

QS World University Rankings by Subject 2024 - HIM: 6th positionFor kontakt eller mer informasjon om HIM - Business school, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Bachelor Sted
Business Administration in Hospitality Management - Bachelor Montreux

Reportasje

– Sveits er ”Top Notch” når det kommer til Hospitality!

Victoria Synnes Rønne studerer Hospitality Management ved HIM- Business school. Hun ønsker å lære av de beste, og er storfornøyd med utdanningen i Sveits. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om HIM - Business school.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Kontakt skolen

HIM - Business school

Avenue des Alpes 15
1820 Montreux

Tlf: +41 21 966 46 46
swisseducation.no

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,7

Basert på 3 omtaler
Omtaler publiseres i henhold til vår policy for omtaler.
Skriv en skoleomtale
4/5
Synne Rønning
18 des 2020
Jeg gir HIM 4/5!

Hotel Institute Montreux er en veldig fin skole der alle er velkommen og vi blir alle sett. På skolen så lærer vi utrolig mye som er relevant for vår fremtid og vi blir hele tid...

Vis hele omtalen
5/5
Victoria
19 des 2016
5-stjerners hotellutdannelse i Sveits

Jeg kan virkelig anbefale Hotel Institute Montreux av hele mitt hjerte. Selv er jeg nettopp ferdig med min første termin som har vært veldig utfordrende og krevende, men samtidi...

Vis hele omtalen
5/5
Andreas Karlsson
30 nov 2016
Genvägen till karriären

Mina studier på HIM har verkligen öppnat upp en värld av möjligheter! HIM erbjuder dig inte bara en utbildning inom hotell, utan en utbildning som är eftertraktad inom många för...

Vis hele omtalen
Highlights