Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 22. mars 2022 🎓💻

Hotell- og event management - Master

SHMS - Swiss Hotel Management School
Sammendrag
Master, 2 år
Montreux
1-1,5 år
Heltid
Kontakt lånekassen
februar / september / november
Klasserom

Hotell- og event management - Master

Ta en master i Hotell- og event management!

Vil du jobbe med hotelledelse på resort eller som arrangør av større hotelleventer? Swiss Hotel Management School tilbyr en skreddersydd mastergrad i hotell-, resort- og wellness-management.

Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Legg til en «sveitsisk touch» i utdannelsen din

Velg mellom å utvikle eksellense gjennom vår internasjonale Master of International Business in Hotel Management (det eneste masterprogrammet på campus Caux), eller fokuser på en spesialisering som Hotel, Resort & Wellness Management, Hotel Operations Management eller Hotel & Events Management. Om du er ute etter mer akademisk krevende studier kan en Master of Science in International Hospitality Management i samarbeid med University of Derby (Storbritannia) være rett for deg.

International Business i Hotel, Resort & Wellness Management

Er en mastereksamen med fokus på forretningsøkonomi, hotell og resort- og wellness-ledelse. Dette er en veldig kreativ eksamen der elevene selv driver vårt spa, lærer seg hvordan man utvikler og leder en resort, samt får en bred forståelse for forretningsøkonomi og organisasjonsutvikling.

Masterprogram i International Business in Hotel Management

Masterprogrammet International Business in Hotel Management blir tilbudt i samarbeid med Swiss Hotel Management Schools akademiske partner, University of Derby i Storbritannia. Det er en bred utdannelse hvor du får lære deg om ulike områder innen Hotel Management, fra Food & Beverage, Front Office og Rooms Division til Events & Banqueting. Du vil få et krevende management-prosjekt hvor du skal planlegge hvordan du starter et eget hotell. Under prosjektet benytter du deg av alle kunnskapene du har utviklet i løpet av programmet.

Samarbeid mellom SHMS og anerkjente hotellkjeder

Masterprogrammet er utformet for ambisiøse personer som ønsker å skille seg ut fra mengden. Programmet er utviklet i samarbeid med anerkjente hotellkjeder som:

  • Corinthia Hotels 
  • Intercontinental Hotels Group (Representert av Intercontinental Malta) 
  • Old Edwards Inn and Spa 
  • Six Senses Resorts & Spas 

For kontakt eller mer informasjon om Hotell- og event management - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad i relevant fag og minst åtte måneder med relevant arbeidserfaring. Over 5 år i en ansvarlig posisjon kan kompensere for manglende utdanning.

I tillegg må du ha:

  • Engelsk nivå tilsvarende TOEFL 67-74 eller IELTS 6.0
  • Anbefalt alder minst 21 år
  • Motivasjonsbrev
  • CV
  • Kopi av arbeidsreferanser
  • Kopi av gyldig pass

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Swiss Hotel Management School er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM Hotel Institute Montreux er den eneste av skolene som tilbyr Lånekassestøttet utdanning, samt veiledning av nordiske studieveiledere. 

Kostnader

Utdanningen koster 40.900,- CHF. 

Prisen inkluderer helpensjon. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotell- og event management - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Vil du studere hotelledelse og ha en lederstilling i den internasjonale hotellbransjen? Ta utdanningen din på engelskspråklige SHMS i Sveits! 

Swiss Hotel Management School er en av verdens vakreste, mest kjent og velrenommerte hotellskoler. Her studerer man i et miljø gjennomsyret av hotelledelse og luksus, midt i det mektige sveitsiske alpelandskapet.

SHMS tilbyt et bredt spekter av akademiske programmer innenfor hotell, events, resort og spa samt mat og drikke. Hotellskolen kombinerer teori og praksis, og inkluderer to semestre med betalt praksis i de grunnleggende utdanningene. Dette gir studentene verdifull erfaring i hotellbransjen.

Hotellutdanningene ved SHMS

SHMS har campus i både Caux og Leysin, og tar i mot studenter fra over 80 land. Dette gir et unikt studiemiljø, der den internasjonale erfaringen og utbyttet mellom ulike kulturer er i fokus. Det historiske slottet som er SHSM – Swiss Hotel Management School, Caux Campus ligger ovenfor Montreux og Genèvesjøen, midt i hjertet av Sveits.

Hotellskolen følger med på den store etterspørselen etter høyt kvalifiserte og profesjonelle i hotellbransjen, og tilbyr skreddersydde utdanninger som lar deg gå rett ut i jobb etter endt utdanning. De har også et stort kontaktnettverk i den internasjonale hotellbransjen.

Skolen har store konferanselokaler hvor studentene organiserer arrangementer. Du vil også ha tilgang til spa og treningssenter. Det er til og med tre restauranter her hvor studentene kan spise frokost, lunsj og middag sammen.

Betalt internship på anerkjente hoteller

I løpet av utdanningen vil du ha en eller flere betalte praksisperioder på valgfritt sted i verden. SHMS har mange samarbeidsparnere og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Vis alle utdanninger fra SHMS - Swiss Hotel Management School

Kontaktinformasjon til SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS - Swiss Hotel Management School

Rue du Panorama 2
1824 Caux/Montreux

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotell- og event management - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!