Vis studentum.no som: Mobil

Hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme - Bachelor

Cesar Ritz Colleges
Sammendrag
Bachelor
Brig, Le Bouveret
2 år teori + 1 år betalt internship
Heltid
Kontakt lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Brig
Januar / Juli / Oktober

Le Bouveret
Januar / Juli / Oktober

Hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme - Bachelor

Ta en bachelor i hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme i Sveits!

Ønsker du å jobbe med hotelledelse og gjøre karriere i turistindustrien? César Ritz Colleges tilbyr bachelor i hotell- og turismeledelse i Sveits! Studiet går over tre år, og har oppstart fire ganger i året. Ett av årene er viet betalt praksisplass. Utdanningen gjennomføres i samarbeid med Washington State University.

Utdanningen gjennomføres på skolens lokaler i Le Bouveret eller Brig. Kontakt skolen for informasjon om aktuell lokasjon. 

Få betalt erfaring fra hotellbransjen

I løpet av de to første årene vil du ha to semestre (totalt ett år) med betalt praksis i hotellbransjen. Her får du den praktiske erfaringen som er så viktig når du sikter mot en fremgangsrik posisjon i den internasjonale hotellbransjen. Deretter følger to terminer med teori, hvor du velger hva du vil spesialisere deg i:

 • International Business
 • Business Start-up
 • Culinary Trends (i partnerskap med Culinary Arts Academy, Sveits)
 • Tourism and Sustainability Management

Etter tre år har du fått 1 års arbeidserfaring, 2 anbefalingsbrev, 1 bacheloreksamen fra USA og 1 eksamen fra Sveits.

 Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Praksisåret ved César Ritz College

Praksisterminene garanteres av skolen og du kan ta de hvor som helst i verden. Mange velger USA, Dubai, Shanghai, London eller liknende, avhengig av hva de er interessert i. César Ritz anbefaler alltid at man tar praksisen sin i både en storby og på en resort, slik at man får litt forskjellige erfaringer.

Hva kan jeg bli med bachelor i hotell- og reiselivsledelse?

Etter endt bachelorgrad fra Cesar Ritz College kan du for eksempel jobbe som supervisor eller liknende på et 4- eller 5-stjerners hotell. Du får også teoretisk kunnskap nok til å klatre til en lederstilling dersom dette er ambisjonen din.

César Ritz rektrutteringseksperter hjelper deg med å finne både praksisplasser og jobb etter endt utdanning.

For kontakt eller mer informasjon om Hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Opptakskrav/Søknad

 • Generell studiekompetanse
 • Minst 18 år
 • Gode engelskkunnskaper
  • TOEFL-test eller OOPT-test (sistnevnte gratis via Swiss Educations Group).
 • Motivasjonsbrev
 • En CV
 • Kopi av gyldig pass

Kostnader

Som student på César Ritz Colleges betaler du en semesteravgift som inkluderer helpensjon. Skolen har forståelse for at alle studentene har ulike forutsetninger for finansiering. Du vil derfor få informasjon om hvordan andre har finansiert sine studier i den første samtalen med skolen. 

Kontakt César Ritz Colleges for mer informasjon om kostnader. 

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

César Ritz Colleges er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM Hotel Institute Montreux er den eneste av skolene som tilbyr Lånekassestøttet utdanning, samt veiledning av nordiske studieveiledere. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Cesar Ritz Colleges

Hotellutdanning på César Ritz Colleges

Leter du etter et forretningsrettet, ambisiøst, utfordrende og internasjonalt sted for studiene dine? Ønsker du deg en karriere i hotellbransjen? César Ritz Colleges er en del av Swiss Education Group og blir hvert år utpekt som en av verdens fremste skoler innen hotel management. 

Utdanning innen hotelledelse

Utdanningene ved César Ritz Colleges baserer seg på filosofien til grunnleggeren av de anerkjente luksushotellene Ritz. Her står luksus, fortreffelighet og service i fokus, noe som også er nøkkelen til Ritz-suksessen. Du blir en del av et inkluderende læringsmiljø med en kultur som fremmer entreprenørskap, bærekraft og ledelse. 

Skolens gode rykte gjør at du har gode forutsetninger til å få jobb innen hotelledelse etter endt utdanning. Store hotellkjeder rekrutterer nemlig personale regelmessig direkte fra skolen gjennom velorganiserte rektrutteringsdager. 

César Ritz Colleges er godkjent av både prestisjetunge Conseil de la Formation et de la Recherche Universitaires (CoFRU) og New England Association of Schools and Colleges (NEAS&C).

Start din karriere i hotell- og reiselivsbransjen

Sveits er et foregangsland innenfor hotell- og reiselivsledelse, og ligger i hjertet av Europa. Sveits er dermed et strategisk sted å studere, dersom du ønsker å lære flere språk og være nær mange europeiske destinasjoner. César Ritz er et ideelt sted å starte for deg som ønsker å jobbe i den internasjonale hotell- og reiselivsbransjen, og vil åpne døren for en spennende karriere!

Hotellutdanning med betalt praksis

César Ritz Colleges oppgave er å utdanne morgendagens bedriftsledere i hotell-og reiselivsbransjenDette oppnås gjennom en balansert kombinasjon av akademiske fag som bedriftsøkonomi, språk, hotell og reiseliv, og lengre, betalte praksisplasser.

Dette, sammen med skolens omdømme og godt organiserte karrieredager, betyr at du får best mulig utgangspunkt for en jobb i utlandet etter endt utdanning. 

Stipendmuligheter i 2022

Cesar Ritz Colleges feirer 40års jubileum, og du som vil ta en utdanning innen hotelledelse kan nå søke om et stipend som deles ut direkte fra skolen. 

Stipendet innebærer opp til 40% avslag på semesteravgiften for hele studiet. For å søke trenger du: 

 • En CV som beskriver arbeidserfaring, arbeid i studentforening, eller frivillig arbeid
 • Et anbefalingsbrev fra en lærer eller studieveileder
 • En video på ett minutt der du introduserer deg selv og forklarer hva bærekraft betyr for deg

Vil du vite mer om stipendet og hvordan du sender inn din søknad? Ikke vent for lenge, antallet plasser er begrenset. Kontakt Cesar Ritz Colleges her.

Vis alle utdanninger fra Cesar Ritz Colleges

Kontaktinformasjon til Cesar Ritz Colleges

Cesar Ritz Colleges

Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotelledelse, forretningsøkonomi og turisme - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!