Vis studentum.no som: Mobil

Hotelledelse og design - Master

SHMS - Swiss Hotel Management School
Sammendrag
Heltid
Caux
1-1,5 år
Master, 2 år
Oppstart: Februar - Caux
Søknadsfrist: Kontakt SHMS
Kontakt lånekassen

Hotelledelse og design - Master

Ta en master i hotelledelse og design på SHMS – Swiss Hotel Management School

Kunne du tenke deg å studere hotelledelse og jobbe med luksushoteller? SHMS – Swiss Hotel Management School tilbyr en masterutdanning i Hotel and Design Management!

Masterutdanningen er skreddersydd for kandidater som ønsker å klatre karrieremessig og som ser for seg en lederstilling i hotellbransjen. SHMS – Swiss Hotel Management School har spesialisert seg på hotelldesign og luksus. Gjennom utdanningen vil du tilegne deg kunnskap om analyse, kritisk tenkning, problemløsning i tillegg til de mer spesifikke hotellfagene.

 Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Hva lærer du på masterutanningen?

På masterutdanningens første semester vil du få en fordypning i Hotel operations and design mens du i det andre semesteret vil få en grundig opplæring i Luxury business and design. I løpet av første semester vil du være innom mange ulike emner, deriblant mat og drikkevarer, renholdsledelse, ledelse og resepsjonstjenester, interiørdesign, visuell teknologi, HR og lederprinsipper, markedsføring og språk (fransk, tysk eller spansk). Det neste semesteret sentrerer seg rundt prosjektledelse, strategisk kundehåndtering (CRM), strategisk interiørdesign, bedriftsøkonomi for hotelledere og liknende emner. Begge semester avsluttes med betalt praksis slik at studenten skal få forståelse for hvordan ansettelsesforhold fungerer, samt få erfaring som er viktig når man skal søke fast jobb etter endt utdanning. 

Praksis på anerkjente hoteller over hele verden

Praksisterminene garanteres av skolen og du kan ta de hvor som helst i verden. Mange velger USA, Dubai, Shanghai, London eller liknende, avhengig av hva de er interessert i. SHMS anbefaler alltid at man tar praksisen i både en storby og på en resort, slik at man får variert erfaring.

For kontakt eller mer informasjon om Hotelledelse og design - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Gjennomført Master of International Business (1 år) fra en av Swiss Education Group sine skoler (med internship), eller en bachelorgrad i Hotel Management (eller lignende) med en minimum av fire måneders arbeidserfaring. 
  • Bachelorgrad samt minst 3 års arbeidserfaring fra en relevant stilling innen hotell og reiselivsindustrien. 
  • Engelskkunnskaper på nivå med TOEFL iBT 65 or IELTS 5.5.
  • Anbefalt alder minst 21 år. 
  • Motivasjonsbrev.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i hotelledelse og design. 

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

SHMS – Swiss Hotel Management School er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM Hotel Institute Montreux er den eneste av skolene som tilbyr Lånekassestøttet utdanning, samt veiledning av nordiske studieveiledere. 

Kostnader

Semester 1: 35.700,- CHF

Semester 2: 37.250,- CHF

Prisen inkluderer helpensjon.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotelledelse og design - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Vil du studere hotelledelse og ha en lederstilling i den internasjonale hotellbransjen? Ta utdanningen din på engelskspråklige SHMS i Sveits!

SHMS Swiss Hotel Management School er Sveits' største engelsktalende hotelledelseskole. Her tilbys et bredt spekter av akademiske programmer innenfor hotell-,  velvære- og eventledelse. Hotellskolen kombinerer teori og praksis, og inkluderer to semestre med betalt praksis i de grunnleggende utdanningene. Dette gir studentene verdifull erfaring i hotellbransjen.

Hotellutdanningene ved SHMS

SHMS har campus i både Caux og Leysin, og tar i mot studenter fra over 80 land. Hotellskolen følger med på den store etterspørselen etter høyt kvalifiserte og profesjonelle i hotellbransjen, og tilbyr skreddersydde utdanninger som lar deg gå rett ut i jobb etter endt utdanning. De har også et stort kontaktnettverk i den internasjonale hotellbransjen.

Betalt internship på anerkjente hoteller

I løpet av utdanningen vil du ha en eller flere betalte praksisperioder på valgfritt sted i verden. SHMS hjelper deg med å finne praksisplass i sitt kontaktnettverk.

Vis alle utdanninger fra SHMS - Swiss Hotel Management School

Kontaktinformasjon til SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS - Swiss Hotel Management School

Rue du Panorama 2
1824 Caux/Montreux


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotelledelse og design - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!