Vis studentum.no som: Mobil

Hotelledelse og design - Master

SHMS - Swiss Hotel Management School
Sammendrag
Master, 2 år
Montreux
1-1,5 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Oppstart: februar/ september / november - Montreux
Klasserom

Hotelledelse og design - Master

Ta en master i hotelledelse og design på SHMS – Swiss Hotel Management School

Kan du tenke deg å studere hotelledelse og jobbe med luksushoteller? SHMS – Swiss Hotel Management School tilbyr en masterutdanning i Hotel and Design Management!

Masterutdanningen er skreddersydd for kandidater som ønsker å klatre karrieremessig og som ser for seg en lederstilling i hotellbransjen. SHMS – Swiss Hotel Management School har spesialisert seg på hotelldesign og luksus. Gjennom utdanningen vil du tilegne deg kunnskap om analyse, kritisk tenkning, problemløsning i tillegg til de mer spesifikke hotellfagene.

 Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

En utdanning med høy standard

Programmet forener de vitale kunnskapene innen hotelledelse med praktisk og operativ trening. Fordyp din analytiske problemløsende forståelse, og lær å bruke denne innen design av luksushoteller. Finjuster din forståelse av ledelse med vekt på stillinger i høyere ledelse og personlig utvikling.

Som uteksaminert kommer du til å være forberedt på å tilfredsstille etterspørselen etter ledere med mange talenter i en konkurransekraftig atmosfære.

Masterprogram i forretningsøkonomi innen hotell- og designledelse 

Denne mastereksamenen er utviklet og designet for deg som har en målsetning om å tillegene deg avansert teoretisk kunnskap om emnene luksusutvikling, hotelldesign og ledelse på høyt nivå.

Gjennom programmet utvikler du ferdigheter innen analyse, kritisk vurdering, bruk av profesjonelle metoder, og den teoretiske kunnskapen som trengs for å løse problemer og utvikle en hospitality-forretning på en riktig effektiv måte. Programmet er utviklet i samarbeid med internasjonale partnere.

Praksis på anerkjente hoteller over hele verden

Praksisterminene garanteres av skolen og du kan ta de hvor som helst i verden. Mange velger USA, Dubai, Shanghai, London eller liknende, avhengig av hva de er interessert i. SHMS anbefaler alltid at man tar praksisen i både en storby og på en resort, slik at man får variert erfaring.

For kontakt eller mer informasjon om Hotelledelse og design - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

 • Bachelorgrad i relevant fag og minst åtte måneder med relevant arbeidserfaring. Over 5 år i en ansvarlig posisjon kan kompensere for manglende utdanning.

  I tillegg må du ha:

  • Engelsk nivå tilsvarende TOEFL 67-74 eller IELTS 6.0
  • Anbefalt alder minst 21 år
  • Motivasjonsbrev
  • CV
  • Kopi av arbeidsreferanser
  • Kopi av gyldig pass

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

SHMS – Swiss Hotel Management School er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM Hotel Institute Montreux er den eneste av skolene som tilbyr Lånekassestøttet utdanning, samt veiledning av nordiske studieveiledere. 

Kostnader

Utdanningen koster 40.900,- CHF. 

Prisen inkluderer helpensjon. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotelledelse og design - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Vil du studere hotelledelse og ha en lederstilling i den internasjonale hotellbransjen? Ta utdanningen din på engelskspråklige SHMS i Sveits! 

Swiss Hotel Management School er en av verdens vakreste, mest kjent og velrenommerte hotellskoler. Her studerer man i et miljø gjennomsyret av hotelledelse og luksus, midt i det mektige sveitsiske alpelandskapet.

SHMS tilbyt et bredt spekter av akademiske programmer innenfor hotell, events, resort og spa samt mat og drikke. Hotellskolen kombinerer teori og praksis, og inkluderer to semestre med betalt praksis i de grunnleggende utdanningene. Dette gir studentene verdifull erfaring i hotellbransjen.

Hotellutdanningene ved SHMS

SHMS har campus i både Caux og Leysin, og tar i mot studenter fra over 80 land. Dette gir et unikt studiemiljø, der den internasjonale erfaringen og utbyttet mellom ulike kulturer er i fokus. Det historiske slottet som er SHSM – Swiss Hotel Management School, Caux Campus ligger ovenfor Montreux og Genèvesjøen, midt i hjertet av Sveits.

Hotellskolen følger med på den store etterspørselen etter høyt kvalifiserte og profesjonelle i hotellbransjen, og tilbyr skreddersydde utdanninger som lar deg gå rett ut i jobb etter endt utdanning. De har også et stort kontaktnettverk i den internasjonale hotellbransjen.

Skolen har store konferanselokaler hvor studentene organiserer arrangementer. Du vil også ha tilgang til spa og treningssenter. Det er til og med tre restauranter her hvor studentene kan spise frokost, lunsj og middag sammen.

Betalt internship på anerkjente hoteller

I løpet av utdanningen vil du ha en eller flere betalte praksisperioder på valgfritt sted i verden. SHMS har mange samarbeidsparnere og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Vis alle utdanninger fra SHMS - Swiss Hotel Management School

Kontaktinformasjon til SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS - Swiss Hotel Management School

Rue du Panorama 2
1824 Caux/Montreux

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotelledelse og design - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!