Vis studentum.no som: Mobil

Hotelledelse og design - Master

SHMS - Swiss Hotel Management School
Sammendrag
Master
Caux, Leysin
1-1,5 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Caux
Februar / September

Leysin
Februar / September

Hotelledelse og design - Master

Ta en master i hotelledelse og design på SHMS – Swiss Hotel Management School

Kan du tenke deg å studere hotelledelse og jobbe med luksushoteller? SHMS – Swiss Hotel Management School tilbyr en Post Graduate Diploma og  Masterutdanning i Hotel and Design Management!

Utdanningene er skreddersydd for kandidater som ønsker å klatre karrieremessig og som ser for seg en lederstilling i hotellbransjen. SHMS – Swiss Hotel Management School har spesialisert seg på hotelldesign og luksus. Gjennom utdanningen vil du tilegne deg kunnskap om analyse, kritisk tenkning, problemløsning i tillegg til de mer spesifikke hotellfagene.

Utdannelsen foregår ved to tradisjonelle sveitsiske palasshoteller i Caux og Leysin. Kontakt skolen for informasjon om hvilken lokasjon som er aktuell.

Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Post Graduate Diploma i International Hotel and Design Management – ett år, seks måneder praksis

Post graduate-programmet tilbyr studenten som allerede har en bacheloreksamen, eller minst tre års arbeidslivserfaring, muligheten til å gjennom et intensivt management-program, starte sin karriere i en ledende stilling innen hospitality.

Programmet fokuserer på fire hovedemner; hotelledelse, mat- og drikkekunnskap, hotelldrift og designledelse. Med en utmerket kombinasjon av akademiske emner og praktisk kunnskap får studenten det grunnlaget som trengs for å bygge en fremgangsrik karriere, i en ledende stilling innen hotell og hospitality management.

Masterprogram i forretningsøkonomi innen hotell- og designledelse 

Denne mastereksamenen er utviklet og designet for deg som har en målsetning om å tillegene deg avansert teoretisk kunnskap om emnene luksusutvikling, hotelldesign og ledelse på høyt nivå.

Gjennom programmet utvikler du ferdigheter innen analyse, kritisk vurdering, bruk av profesjonelle metoder, og den teoretiske kunnskapen som trengs for å løse problemer og utvikle en hospitality-forretning på en riktig effektiv måte. Programmet er utviklet i samarbeid med internasjonale partnere.

Praksis på anerkjente hoteller over hele verden

Praksisterminene garanteres av skolen og du kan ta de hvor som helst i verden. Mange velger USA, Dubai, Shanghai, London eller liknende, avhengig av hva de er interessert i. SHMS anbefaler alltid at man tar praksisen i både en storby og på en resort, slik at man får variert erfaring.

For kontakt eller mer informasjon om Hotelledelse og design - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Bacheloreksamen eller minst tre års arbeidslivserfaring i en ansvarsstilling innen hospitlity
  • Anbefalt laveste alder: 21 år
  • Engelsknivå tilsvarende: karakter 4 i engelsk eller TOEFL 500+ eller IELTS 5.0 eller 50+ poeng på Oxford Online Placement
  • Test (OOPT), dette blir tilbudt gratis av SEG
  • Godkjent vitnemål fra videregående
  • Motivasjonsbrev
  • CV
  • Kopi av gyldig pass

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

SHMS – Swiss Hotel Management School er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

Kostnader

Som student på Swiss Hotel Management School betaler du en semesteravgift som inkluderer helpensjon. Skolen har forståelse for at alle studentene har ulike forutsetninger for finansiering. Du vil derfor få informasjon om hvordan andre har finansiert sine studier i den første samtalen med skolen. 

Kontakt Swiss Hotel Management School for mer informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotelledelse og design - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Vil du studere hotelledelse og ha en lederstilling i den internasjonale hotellbransjen? Ta utdanningen din på engelskspråklige SHMS i Sveits! 

Swiss Hotel Management School er en av verdens vakreste, mest kjent og velrenommerte hotellskoler. Her studerer man i et miljø gjennomsyret av hotelledelse og luksus, midt i det mektige sveitsiske alpelandskapet.

SHMS tilbyt et bredt spekter av akademiske programmer innenfor hotell, events, resort og spa samt mat og drikke. Hotellskolen kombinerer teori og praksis, og inkluderer to semestre med betalt praksis i de grunnleggende utdanningene. Dette gir studentene verdifull erfaring i hotellbransjen.

Hotellutdanningene ved SHMS

SHMS har campus i både Caux og Leysin, og tar i mot studenter fra over 80 land. Dette gir et unikt studiemiljø, der den internasjonale erfaringen og utbyttet mellom ulike kulturer er i fokus. Det historiske slottet som er SHSM – Swiss Hotel Management School, Caux Campus ligger ovenfor Montreux og Genèvesjøen, midt i hjertet av Sveits.

Hotellskolen følger med på den store etterspørselen etter høyt kvalifiserte og profesjonelle i hotellbransjen, og tilbyr skreddersydde utdanninger som lar deg gå rett ut i jobb etter endt utdanning. De har også et stort kontaktnettverk i den internasjonale hotellbransjen.

Skolen har store konferanselokaler hvor studentene organiserer arrangementer. Du vil også ha tilgang til spa og treningssenter. Det er til og med tre restauranter her hvor studentene kan spise frokost, lunsj og middag sammen.

Betalt internship på anerkjente hoteller

I løpet av utdanningen vil du ha en eller flere betalte praksisperioder på valgfritt sted i verden. SHMS har mange samarbeidsparnere og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Vis alle utdanninger fra SHMS - Swiss Hotel Management School

Kontaktinformasjon til SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS - Swiss Hotel Management School

Rue du Panorama 2
1824 Caux/Montreux


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotelledelse og design - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!