Vis studentum.no som: Mobil

Hotel Operations Management

SHMS - Swiss Hotel Management School
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Caux, Leysin
2 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Caux
Februar / September

Leysin
Februar / September

Hotel Operations Management

For deg som ønsker en karriere innen hotelledelse

I denne toårige diplomutdannelsen får du alle de praktiske nøkkelkunnskapene man trenger for å drive et 5-stjerners hotell. I tillegg inngår ett års internasjonal betalt praksis hos noen av verdens mest fremragende hotellkjeder, hvilket gir deg den arbeidserfaringen som kreves for en fremgangsrik karriere.

På to år, der omtrent halvparten av tiden tilbringes på skolen i Sveits, lærer du deg alt fra Food & Beverage Management, Markedsføring og Event Management til alle aspekter innenfor Front Office Management. 

Utdannelsen foregår ved to tradisjonelle sveitsiske palasshoteller i Caux og Leysin. Kontakt skolen for informasjon om hvilken lokasjon som er aktuell.

Det Første året

I løpet av en intensiv 18-ukersperiode på skolen får du først og fremst kunnskap innen Food & Beverage Management. I tillegg til å få praktisk erfaring lærer du deg også regnskap, å planlegge menyer, grunnleggende bokføring i tillegg til generelle servicestudier. Kombinasjonen av praktisk service, relevante teoretiske fag og et lederskapskurs ruster deg godt til praksisperioden, og det som skal bli din fremtidige karriere. 

Det Andre året

Når du kommer tilbake til skolen har du gjennom din første termin og praksisperiode god kompetanse i restaurantdrift på internasjonale luksushoteller. 

Det andre året vil du lære mer om den operative driften av et 5-stjerners hotell. I tillegg til kurs innen Front Office og Rooms Division Management får du også kurs i lederskap, markedsføring, event management og bokføring. Videre avslutter du utdanningen din med ytterligere seks måneder praksis. 

Internasjonal betalt praksis

I utdannelsen inngår totalt ett år (to ganger á seks måneder) internasjonal betalt praksis. Denne praksisen skjer ofte på 5-stjerners hoteller eller resorter. Gjennom skolens internasjonale nettverk har du mulighet til å praktisere hvor du vil i verden, og få unik erfaring ved å arbeide under internasjonalt anerkjente kokker.

Vi anbefaler at du tar din første praksisperiode innen food & beverage og din andre praksis i front office. Ved gjennomført utdanning kommer du ikke bare til å ha god kompetanse innenfor ledelse i hotellbransjen, men også internasjonal arbeidserfaring fra noen av verdens mest fremgansrike hoteller. På denne måten blir du klar for din karriene i en av verdens absolutt største bransjer. 

En internasjonal opplevelse

I studiet inngår kost og losji på skolens campus. All undervisning skjer på engelsk og campus er internasjonalt, med alle verdenshjørner representert. Dette innebærer at du ikke bare får en utdanning i verdensklasse, du får også venner og kontakter over hele verden.

For kontakt eller mer informasjon om Hotel Operations Management, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Vitnemål fra videregående skole
  • CV
  • Kopi av gyldig pass
  • Personlig brev

Studiefakta, Tittel m.m

SHMS – Swiss Hotel Management School er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

Kostnader

Som student på Swiss Hotel Management School betaler du en semesteravgift som inkluderer helpensjon. Skolen har forståelse for at alle studentene har ulike forutsetninger for finansiering. Du vil derfor få informasjon om hvordan andre har finansiert sine studier i den første samtalen med skolen. 

Kontakt Swiss Hotel Management School for mer informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotel Operations Management.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Vil du studere hotelledelse og ha en lederstilling i den internasjonale hotellbransjen? Ta utdanningen din på engelskspråklige SHMS i Sveits! 

Swiss Hotel Management School er en av verdens vakreste, mest kjent og velrenommerte hotellskoler. Her studerer man i et miljø gjennomsyret av hotelledelse og luksus, midt i det mektige sveitsiske alpelandskapet.

SHMS tilbyt et bredt spekter av akademiske programmer innenfor hotell, events, resort og spa samt mat og drikke. Hotellskolen kombinerer teori og praksis, og inkluderer to semestre med betalt praksis i de grunnleggende utdanningene. Dette gir studentene verdifull erfaring i hotellbransjen.

Hotellutdanningene ved SHMS

SHMS har campus i både Caux og Leysin, og tar i mot studenter fra over 80 land. Dette gir et unikt studiemiljø, der den internasjonale erfaringen og utbyttet mellom ulike kulturer er i fokus. Det historiske slottet som er SHSM – Swiss Hotel Management School, Caux Campus ligger ovenfor Montreux og Genèvesjøen, midt i hjertet av Sveits.

Hotellskolen følger med på den store etterspørselen etter høyt kvalifiserte og profesjonelle i hotellbransjen, og tilbyr skreddersydde utdanninger som lar deg gå rett ut i jobb etter endt utdanning. De har også et stort kontaktnettverk i den internasjonale hotellbransjen.

Skolen har store konferanselokaler hvor studentene organiserer arrangementer. Du vil også ha tilgang til spa og treningssenter. Det er til og med tre restauranter her hvor studentene kan spise frokost, lunsj og middag sammen.

Betalt internship på anerkjente hoteller

I løpet av utdanningen vil du ha en eller flere betalte praksisperioder på valgfritt sted i verden. SHMS har mange samarbeidsparnere og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Vis alle utdanninger fra SHMS - Swiss Hotel Management School

Kontaktinformasjon til SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS - Swiss Hotel Management School

Rue du Panorama 2
1824 Caux/Montreux


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotel Operations Management:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!