Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Hotellutdanning på César Ritz Colleges

Leter du etter et forretningsrettet, ambisiøst, utfordrende og internasjonalt sted for studiene dine? Ønsker du deg en karriere i hotellbransjen? César Ritz Colleges er en del av Swiss Education Group – en ledende utdanningsinstitusjon innen hotell og reiseliv.

Utdanningene ved César Ritz Colleges baserer seg på filosofien til grunnleggeren av de anerkjente luksushotellene Ritz. Her står luksus, fortreffelighet og service i fokus, noe som også er nøkkelen til Ritz-suksessen. César Ritz Colleges er godkjent av både prestisjetunge Conseil de la Formation et de la Recherche Universitaires (CoFRU) og New England Association of Schools and Colleges (NEAS&C).

Start din karriere i hotell- og reiselivsbransjen

Sveits er et foregangsland innenfor hotell- og reiselivsledelse, og ligger i hjertet av Europa. Sveits er dermed et strategisk sted å studere, dersom du ønsker å lære flere språk og være nær mange europeiske destinasjoner. César Ritz er et ideelt sted å starte for deg som ønsker å jobbe i den internasjonale hotell- og reiselivsbransjen, og vil åpne døren for en spennende karriere!

Bli kjent med den sveitsiske hotell- og turismekulturen

Tar du bachelorutdanning ved César Ritz Colleges kan du velge om du vil studere i den franske delen av Sveits, Le Bouveret, eller den tyske delen av Sveits, Lucerne. Gjennom å bo og studere i ulike regioner av Sveits, vil du lære deg ulike aspekter av den velkjente hotellkulturen og gjestfriheten i Sveits.

Hotellutdanning med betalt praksis

César Ritz Colleges oppgave er å utdanne morgendagens bedriftsledere i hotell-og reiselivsbransjenDette oppnås gjennom en balansert kombinasjon av akademiske fag som bedriftsøkonomi, språk, hotell og reiseliv, og lengre, betalte praksisplasser.

Dette, sammen med skolens omdømme og godt organiserte karrieredager, betyr at du får best mulig utgangspunkt for en jobb i utlandet etter endt utdanning. De store hotellkjedene rekrutterer ofte og som regel direkte fra skolen.


For kontakt eller mer informasjon om Cesar Ritz Colleges, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Utdanninger

Bachelor Sted
Hotelledelse og reiseliv - Bachelor Le Bouveret
Master, 2 år
Entreprenørskap i hotelledelse og reiseliv - Master Le Bouveret

Vis alle

Kontakt skolen

Cesar Ritz Colleges

Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret

Tlf: +41 24 482 82 82
swisseducation.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Cesar Ritz Colleges.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 1 omtaler

Trine Emilie Harris Utne
César Ritz Colleges Switzerland er definitivt: "A true hospitality Family!" Fra dagen jeg ankom skolen har jeg sett på studentene, lærerene og omgivelsene som et hjem! Man får utrolig mye ut av utdanningen og danner seg et globalt nettverk som er til god hjelp under studiene og i framtiden. Jeg ville aldri vært foruten denne erfaringen og ette...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Cesar Ritz Colleges:

OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 1 omtaler