Vis studentum.no som: Mobil

Hotelledelse og design - Bachelor

SHMS - Swiss Hotel Management School
Sammendrag
Bachelor
Caux, Leysin
3 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Caux
Februar / September

Leysin
Februar / September

Hotelledelse og design - Bachelor

Ta en bachelor i hotelledelse og design!

Vil du jobbe med hotell, hotelledelse og design? SHMS er en av hotellskolene i anerkjente Swiss Education Group, og tilbyr en bachelorutdanning innen hotelledelse og design. Utdanningen inneholder betalt internship på anerkjente hoteller over hele verden!

Utdannelsen foregår ved to tradisjonelle sveitsiske palasshoteller i Caux og Leysin. Kontakt skolen for informasjon om hvilken lokasjon som er aktuell.

Utdanningene på SHMS - Swiss Hotel Management School passer for deg som ønsker en karriere innen den internasjonale hotellbransjen. Om du vil studere i utlandet og ønsker en spennende lederstilling med gode jobbutsikter, vil en utdanning ved SHMS være et steg i riktig retning.

Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Om utdanningen

Etter to års studier, hvorav ett består av betalt praksis, får du et sveitsisk diplom i Hotel Operations Management. Det vil si hvordan man effektivt leder den daglige driften på et hotell og i en restaurant. Du fortsetter deretter med ytterlige to teoriterminer og får et Swiss Higher Diploma. Her velger du spesialisering. Du kan velge mellom finans, HR, Luxury Brand Management eller Senior Living Management. Dette programmet er den tradisjonelle sveitsiske utdannelsen, en utdannelsesgrad som har eksistert i over 100 år innen den internasjonale hotellbransjen. 

Etter endt utdanning har du både en sveitsisk og en britisk bachelorgrad. Selve bachelorgraden "Bachelor in Hospitality and Design Management" tildeles av University of Derby i England.

For kontakt eller mer informasjon om Hotelledelse og design - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Generell studiekompetanse
  • Engelskkunnskaper på nivå med IELTS 5.5 eller TOEFL iBT 55 eller tilsvarende
  • Minst 18 år

Relevant arbeidserfaring eller yrkesfaglig utdanning kan veie opp for dette, kontakt Swiss Hotel Management School for mer informasjon.

Kostnader

Som student på Swiss Hotel Management School betaler du en semesteravgift som inkluderer helpensjon. Skolen har forståelse for at alle studentene har ulike forutsetninger for finansiering. Du vil derfor få informasjon om hvordan andre har finansiert sine studier i den første samtalen med skolen. 

Kontakt Swiss Hotel Management School for mer informasjon om kostnader. 

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

SHMS er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotelledelse og design - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Vil du studere hotelledelse og ha en lederstilling i den internasjonale hotellbransjen? Ta utdanningen din på engelskspråklige SHMS i Sveits! 

Swiss Hotel Management School er en av verdens vakreste, mest kjent og velrenommerte hotellskoler. Her studerer man i et miljø gjennomsyret av hotelledelse og luksus, midt i det mektige sveitsiske alpelandskapet.

SHMS tilbyt et bredt spekter av akademiske programmer innenfor hotell, events, resort og spa samt mat og drikke. Hotellskolen kombinerer teori og praksis, og inkluderer to semestre med betalt praksis i de grunnleggende utdanningene. Dette gir studentene verdifull erfaring i hotellbransjen.

Hotellutdanningene ved SHMS

SHMS har campus i både Caux og Leysin, og tar i mot studenter fra over 80 land. Dette gir et unikt studiemiljø, der den internasjonale erfaringen og utbyttet mellom ulike kulturer er i fokus. Det historiske slottet som er SHSM – Swiss Hotel Management School, Caux Campus ligger ovenfor Montreux og Genèvesjøen, midt i hjertet av Sveits.

Hotellskolen følger med på den store etterspørselen etter høyt kvalifiserte og profesjonelle i hotellbransjen, og tilbyr skreddersydde utdanninger som lar deg gå rett ut i jobb etter endt utdanning. De har også et stort kontaktnettverk i den internasjonale hotellbransjen.

Skolen har store konferanselokaler hvor studentene organiserer arrangementer. Du vil også ha tilgang til spa og treningssenter. Det er til og med tre restauranter her hvor studentene kan spise frokost, lunsj og middag sammen.

Betalt internship på anerkjente hoteller

I løpet av utdanningen vil du ha en eller flere betalte praksisperioder på valgfritt sted i verden. SHMS har mange samarbeidsparnere og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Vis alle utdanninger fra SHMS - Swiss Hotel Management School

Kontaktinformasjon til SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS - Swiss Hotel Management School

Rue du Panorama 2
1824 Caux/Montreux


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotelledelse og design - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!