Vis studentum.no som: Mobil

Medisin - Profesjonsstudium på engelsk, 4 år

Agder Vitenskapsakademi: Poznan University of Medical Sciences
Sammendrag
Heltid
4 år
Profesjonsstudium
Oppstart: Høst 2017 - Poznan
Søknadsfrist: Kontakt Agder Vitenskapsakademi
Ja

Medisin - Profesjonsstudium på engelsk, 4 år

Medisin - Profesjonsstudium på engelsk

Ta medisinutdanningen på fire år!

Har du en bachelorgrad i biologi, kjemi og fysikk, og ønsker å utdanne deg til lege? Da kan du ta et fireårig medisinstudium ved Poznan University of Medical Sciences Agder Vitenskapsakademi!

Det fireårige medisinstudiet ved PUMS er basert på den polske læreplanen, men med all undervisning på engelsk. Studiet er designet for internasjonale kandidater som har en bachelorgrad innen biologi, kjemi og fysikk. De fleste studentene på medisinstudiet 4MD har tatt en bachelorgrad i USA på et såkalt “pre-medical program”, men også noen få studenter fra Norge er blitt tatt opp.

Etter at en student har fullført alle teoretiske og kliniske fag og bestått alle eksamener blir han eller hun tildelt graden M.D., Medical Doctor. Man får altså samme grad etter fullført 4MD som kandidatene på 6MD.

For kontakt eller mer informasjon om Medisin - Profesjonsstudium på engelsk, 4 år, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Pre-medisinsk utdanning på bachelornivå innen biologi, kjemi og fysikk
  • Ha gjennomført en av følgende standard medisinske opptakstester : MCAT, UKCAT eller GAMSAT
  • Minimum 4 i engelsk fra videregående skole. Om du ikke tilfredstiller dette kravet må du avlegge test i engelsk, for eksempel TOEFL-test.

For å søke via Agder vitenskapsakademi må du i tillegg ha generell studiekompetanse i ditt hjemland.

Studiefakta, Tittel m.m

Fireårig medisinutdanning for deg som har bachelor i biologi, kjemi og fysikk

Kostnader

Søknadsavgift / Processing fee: 85 PLN (tilsvarer omtrent 200 NOK)
Intervjuavgift / Interview fee: 2500 NOK

Administrasjonsavgift / Administration fee: 3500 NOK

Kontakt Agder Vitenskapsakademi for mer informasjon

Videopresentasjon

Medisinutdanning i Polen

Agder Vitenskapsakademi

Vurderer du å ta medisinutdanningen i Polen? Agder Vitenskapsakademi sender mange norske studenter til Polen hvert eneste år, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.

Her får du et lite inntrykk av livet på Poznan University of Medical Sciences i Polen!


Agder Vitenskapsakademi: Poznan University of Medical Sciences

Poznan University of Medical Sciences

Medisin, fysioterapi, odontologi og farmasi i Polen – Poznan University

Agder Vitenskapsakademi er inntakskontor for nordiske søkere til Poznan University of Medical Sciences, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.

Poznan University of Medical Sciences er blant de ledende medisinske universitetene i Polen , og er et av alternativene for deg som vil studere medisin i Polen. Dette tradisjonsrike og høyt respekterte universitetet tilbyr førsteklasses engelskspråklige programmer i følgende medisinske fag:

 Fysioterapi
 Medisin, 6 år
 Medisin, 4 år
 Tannlege
 Farmasi

Studer på Polens beste medisinske universitet

Poznan University of Medical Sciences er kjent for fremstående forskning på mange fagområder, og tilbyr studentene utfordrende studier med mye praksis og grundig oppfølging. PUMS har over 200 professorer og totalt over 1200 faglig ansatte som årlig produserer flere hundre tidsskriftartikler. Universitetet arrangerer mange internasjonale kongresser og samarbeider regelmessig med 15 utenlandske universiteter.  

PUMS er utvilsomt et av Polens ledende medisinske universiteter med nesten 90 års utdanningshistorie bak seg, og samtidig med et sterkt fokus på faglig og pedagogisk utvikling. Velger du studier ved Poznan University of Medical Sciences kan du derfor være trygg på at du vil få et tilbud på høyt faglig og pedagogisk nivå, og en utdanning for livet!

Medisin i Polen

Hvordan er det å bo og studere i Poznan?

Poznan er en trivelig by hvor studentene har tradisjon for å skape et godt og inkluderende miljø. Som ny student vil du derfor bli godt ivaretatt og veiledet av mer erfarne studenter. PUMS tilbyr rimelige bomuligheter på fire ulike studenthjem: Eskulap, Medyk, Aspirynka og Wawrzynek. Alle ligger sentralt i byen og nær universitetets undervisningsbygg. 

Poznan er hovedstaden i den fremgangsrike regionen Wielkopolska (Store Polen) i det vestlige Polen, og byen ligger midt mellom Warszawa og Berlin. Poznan har over 600.000 innbyggere, og er dermed landets femte største by. Byen er også landets tredje største akademiske senter, og har over 60,000 studenter fordelt på tolv ulike institusjoner for høyere utdanning.

Byen har et kompakt bysentrum med en trivelig gågate og den flotte gamle markedsplassen Stary Rynek, kjent for sin utsøkte arkitektur. Her treffes folk på plassens mange gode spisesteder, og de norske studentene har sitt spesielle samlingssted her.  Sentralt på plassen ligger det vakre og berømte rådhuset fra 1536.

Vis alle utdanninger fra Agder Vitenskapsakademi: Poznan University of Medical Sciences

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisin - Profesjonsstudium på engelsk, 4 år.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Agder Vitenskapsakademi: Poznan University of Medical Sciences

Agder Vitenskapsakademi: Poznan University of Medical Sciences

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisin - Profesjonsstudium på engelsk, 4 år:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Du kan kanskje også være interessert i: