Sammendrag
Profesjonsstudium
Budapest
6 år
Heltid
Støttet av lånekassen
September
Klasserom

Medisinutdanning

Ta en utdanning i medisin i Budapest!

Det medisinske fakultetet ved Semmelweis Universitet er deres eldste og største, med over 4.000 studenter, hvorav halvparten er internasjonale. I 2010 oppnådde universitetet tittelen ”Forsknings Universitet” med sin høye ranking internasjonalt, og innad i Ungarn. Universitetet har lange tradisjoner og dype røtter i Ungarsk historie. Studer det ettertraktede medisinstudiet og opplev verden - velg Semmelweis Universitetet!

Semmelweis har en avtale med Stavanger Universitetessykehus, som betyr at norske studenter har mulighet for å ta sitt 6. og siste år i Stavanger. Det er kun  12 plasser tilgjengelig, så det vil være en konkurranse om disse plassene.

Studieløpet

Utdanningen følger en høy standard og kvalitet på lik linje med Europeiske medisinskoler. Studiet går over 6 år og undervisningene vil bli holdt på engelsk. Det siste året vil du levere en skriftlig medisinsk embedseksamen og forsvare den i en muntlig eksamen. Etter å ha bestått alle eksamener, mottar du et diplom og tittelen M.D (Medical Doctor). 

Læreplanen er bygget opp for å gi deg alle kunnskapene du behøver om hvordan sykdommer oppstår, behandles og forebygges. Du vil lære om fagområder som biofysikk, biokjemi, mikroskopisk og makroskopisk anatomi, medisinsk kommunikasjon og cellevitenskap. 

Praksis

Studiet er bygget opp slik at du vil praktisere den kunnskapen du blir undervist i. Den praktiske treningen vil bli vurdert, fulgt opp og sertifisert av veiledere og mentorer. Du vil bli eksaminert og sertifisert av National Council of Specialist Training and Continuing Health Education.

Hva gjør vi? 

Vi i Studier i Utlandet hjelper deg fra søknadsprosessen starter til du er inne på universitetet, helt gratis. 

For kontakt eller mer informasjon om Medisinutdanning, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Opptakskrav: Biologi + kjemi
  • Karakterkrav: Ikke definert snitt
  • Flervalgsprøve i biologi, kjemi og engelsk. 
  • Intervju

Studier i utlandet hjelper deg kostnadsfritt med hele søknads- og opptaksprosessen, samt hjelper deg med å finne bosted og annet du måtte trenge hjelp til i et nytt og fremmed land.

Studiefakta, Tittel m.m

Profesjonsutdanning, 6 år. Du oppnår tittelen M.D. (Medical Doctor).

Legeyrket er et harmonisert yrke innen EU/EØS og Sveits. Det vil si at dersom du oppnår autorisasjon som lege i ett av landene, vil du rett til autorisasjon i Norge og resten av EU/EØS/Sveits.

Kostnader

17. 500 US dollars per år

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinutdanning.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Semmelweis University Budapest v/ norsk agent Studier i Utlandet

Semmelweis University Budapest v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinutdanning:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!