Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Profesjonsstudium
Budapest
6 år
Heltid
Støttet av lånekassen
September
Klasserom

Medisinutdanning

Ta en utdanning i medisin i Budapest!

Det medisinske fakultetet ved Semmelweis Universitet er deres eldste og største, med over 4.000 studenter, hvorav halvparten er internasjonale. I 2010 oppnådde universitetet tittelen ”Forsknings Universitet” med sin høye ranking internasjonalt, og innad i Ungarn. Universitetet har lange tradisjoner og dype røtter i Ungarsk historie. Studer det ettertraktede medisinstudiet og opplev verden - velg Semmelweis Universitetet!

Semmelweis har en avtale med Stavanger Universitetessykehus, som betyr at norske studenter har mulighet for å ta sitt 6. og siste år i Stavanger. Det er kun  12 plasser tilgjengelig, så det vil være en konkurranse om disse plassene.

Studieløpet

Utdanningen følger en høy standard og kvalitet på lik linje med Europeiske medisinskoler. Studiet går over 6 år og undervisningene vil bli holdt på engelsk. Det siste året vil du levere en skriftlig medisinsk embedseksamen og forsvare den i en muntlig eksamen. Etter å ha bestått alle eksamener, mottar du et diplom og tittelen M.D (Medical Doctor). 

Læreplanen er bygget opp for å gi deg alle kunnskapene du behøver om hvordan sykdommer oppstår, behandles og forebygges. Du vil lære om fagområder som biofysikk, biokjemi, mikroskopisk og makroskopisk anatomi, medisinsk kommunikasjon og cellevitenskap. 

Praksis

Studiet er bygget opp slik at du vil praktisere den kunnskapen du blir undervist i. Den praktiske treningen vil bli vurdert, fulgt opp og sertifisert av veiledere og mentorer. Du vil bli eksaminert og sertifisert av National Council of Specialist Training and Continuing Health Education.

For kontakt eller mer informasjon om Medisinutdanning, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Opptakskrav: Biologi + kjemi
  • Karakterkrav: Ikke definert snitt
  • Flervalgsprøve i biologi, kjemi og engelsk. 
  • Intervju

Studier i utlandet hjelper deg kostnadsfritt med hele søknads- og opptaksprosessen, samt hjelper deg med å finne bosted og annet du måtte trenge hjelp til i et nytt og fremmed land.

Studiefakta, Tittel m.m

Profesjonsutdanning, 6 år. Du oppnår tittelen M.D. (Medical Doctor).

Legeyrket er et harmonisert yrke innen EU/EØS og Sveits. Det vil si at dersom du oppnår autorisasjon som lege i ett av landene, vil du rett til autorisasjon i Norge og resten av EU/EØS/Sveits.

Kostnader

Kontakt Studier i Utlandet for informasjon om pris.

Studiet er godkjent for studielån av Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinutdanning.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Semmelweis University Budapest v/ norsk agen Studier i Utlandet

omgivelsesbilde fra budapest

Semmelweis University Budapest

Semmelweis University, School of Medicine, er en ledende institusjon innen høyere utdanning i Ungarn og Sentral-Europa. Instituttets fokus ligger på integritet, forskning og helbredelse.

Studier i Utlandet er norsk agent for Semmelweis Unviersity Budapest, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Et internasjonalt universitet

Universitetet ble grunnlagt i 1769 og har i dag ca 11.000 studenter, hvorav en tredjedel er internasjonale. Programmene som tilbys ved skolen undervises på tre språk; ungarsk, tysk og engelsk. 

Et prestisjetungt universitet

Semmelweis har i alle disse årene vært ett av Sentral-Europas mest prestisjetunge universiteter innen medisin og helsefaglig forskning. I mange år har Semmelweis drevet engelskspråklig undervisning i medisin og odontologi for internasjonale studenter, som har tiltrukket mange norske studenter. I 2010 oppnådde universitetet tittelen ”Forsknings Universitet”  pga sin høye ranking internasjonalt, og innad i Ungarn.

Samarbeid med Stavanger Universitetssykehus

Semmelweis har en avtale med Stavanger Universitetessykehus. Det betyr at norske studenter har mulighet for å ta sitt 6. og siste år i Stavanger. Det er kun snakk om 12 plasser, så det vil være en konkurranse om disse plassene. Ved det medisinske fakultet er ca  50% er internasjonale studenter.

Vis alle utdanninger fra Semmelweis University Budapest v/ norsk agen Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Semmelweis University Budapest v/ norsk agen Studier i Utlandet

Semmelweis University Budapest v/ norsk agen Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinutdanning:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!