Semmelweis University Budapest

Semmelweis University, School of Medicine, er en ledende institusjon innen høyere utdanning i Ungarn og Sentral-Europa. Instituttets fokus ligger på integritet, forskning og helbredelse.

Studier i Utlandet er norsk agent for Semmelweis Unviersity Budapest, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Et internasjonalt universitet

Universitetet ble grunnlagt i 1769 og har i dag ca 11.000 studenter, hvorav en tredjedel er internasjonale. Programmene som tilbys ved skolen undervises på tre språk; ungarsk, tysk og engelsk. 

Et prestisjetungt universitet

Semmelweis har i alle disse årene vært ett av Sentral-Europas mest prestisjetunge universiteter innen medisin og helsefaglig forskning. I mange år har Semmelweis drevet engelskspråklig undervisning i medisin og odontologi for internasjonale studenter, som har tiltrukket mange norske studenter. I 2010 oppnådde universitetet tittelen ”Forsknings Universitet”  pga sin høye ranking internasjonalt, og innad i Ungarn.

Samarbeid med Stavanger Universitetssykehus

Semmelweis har en avtale med Stavanger Universitetessykehus. Det betyr at norske studenter har mulighet for å ta sitt 6. og siste år i Stavanger. Det er kun snakk om 12 plasser, så det vil være en konkurranse om disse plassene. Ved det medisinske fakultet er ca  50% er internasjonale studenter.

Gjennom Studier i Utlandet kan du studere disse fagene ved Semmelweis university: 

  • Tannlege
  • Medisin 


For kontakt eller mer informasjon om Semmelweis University Budapest v/ norsk agent Studier i Utlandet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Profesjonsstudium Sted
Medisinutdanning Budapest
Odontologi Budapest

Kontakt skolen

Semmelweis University Budapest v/ norsk agent Studier i Utlandet


Tlf: +47 924 72 572
studieriutlandet.org

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Semmelweis University Budapest v/ norsk agent Studier i Utlandet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Semmelweis University Budapest v/ norsk agent Studier i Utlandet:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!