Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Profesjonsstudium
Hamburg
6 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Søknadsfrist: Kontakt Studier i Utlandet
Klasserom

Medisinutdanning

Medisinutdanning v/UMCH Hamburg

Vil du bli lege? Kan du tenke deg å ta medisinutdanningen i Tyskland? Da kan en utdanning ved UMCH være riktig valg for deg. Studier i utlandet hjelper deg kostnadsfritt med hele søknads- og opptaksprosessen!

Om medisinutdanningen 

Studieløpet går over 6 år og all undervisning foregår på engelsk. Utdanningen består av teoretisk undervisning, forskning og klinisk praksis. Gjennom utdanningen får du en helhetlig innføring i alle relevante fagområder, samt ferdighetene som trengs for å praktisere legeyrket. Ved endt utdanning kan du søke om autorisasjon som lege.

Forelesningene og seminarene i den prekliniske fasen (år 1 og 2) undervises ved universitetscampus i Hamburg. Den kliniske fasen (3. til 6. år) fullføres vekselvis på campus i Hamburg og ved tyske UMCH undervisningssykehus.

Første og andre studieår

De to første studieårene kalles prekliniske. Denne delen av studiet forbereder studentene til den kliniske delen av studiet og består i hovedsak av forelesninger og seminarer.

Det første studieåret får du en introduksjon til grunnleggende medisin. Du vil få kunnskap i emner som anatomi, fysiologi, medisinsk terminologi, celle- og molekylærbiologi samt biokjemi. Det andre året lærer du mer om genetikk, førstehjelp og lege-pasient kommunikasjon. 

I denne perioden får du et inblikk i legeyrket og og tilegner deg all nødvendig medisinsk og vitenskapelig kunnskap for den kliniske delen av studiet. 

Tredje til sjette studieår 

Den kliniske studieperioden strekker seg fra tredje til sjette studieår. Hovedfokuset i denne perioden ligger på de ulike sykdommene i menneskekroppen.

Ved UMCH får studentene teoretisk kunnskap om klinisk medisin i perioder på seks til ti uker på campus, som deretter fordypes gjennom klinisk praksis ved UMCH undervisningssykehus. Dette gir studentene kunnskap om det direkte arbeidet med pasienter, og gjør at de kan bli bedre kjent med de ulike spesialfeltene innen medisin. 

Den kliniske delen av studiet avsluttes med en hovedoppgave og en skriftlig legeundersøkelse.

Visjon og mål

Skolens mål er å utdanne kompetente leger med pasientorienterte holdninger. Du skal som nyutdannet fra UMCH kunne møte kravene som kan oppstå av nye vitenskapelige funn, samt behovene til et samfunn i stadig endring. Du skal lære om moderne medisin med hensyn til menneskets kompleksitet, og hvordan du som lege kan tilby hver enkelt pasient individuell omsorg og behandling. 

Hva gjør vi? 

Vi hjelper deg fra søknadsprosessen starter til du er inne på universitetet, helt gratis! 

For kontakt eller mer informasjon om Medisinutdanning, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Karakterkrav: Ikke definert snitt
  • Flervalgsprøve i biologi og kjemi
  • Intervju med professor

Studier i utlandet hjelper deg kostnadsfritt med hele søknads- og opptaksprosessen, samt hjelper deg med å finne bosted og annet du måtte trenge hjelp til i et nytt og fremmed land.

Studiefakta, Tittel m.m

Legeyrket er et harmonisert yrke innen EU/EØS og Sveits. Det vil si at dersom du oppnår autorisasjon som lege i ett av landene, vil du rett til autorisasjon i Norge og resten av EU/EØS/Sveits. Du er selv ansvarlig for å søke om autorisasjon fra Helsedirektoratet.

Kostnader

25.000 euro per år. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinutdanning.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) v/ norsk agent Studier i Utlandet

Medisinutdanning i hjertet av Hamburg - UMCH

University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) er den tyske grenen av George Emil Palade University of Medicine, Pharmacy, Sciences, and Technology of Targu Mures  i Bulgaria.

Studier i Utlandet er norsk agent for UMCH, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send oss en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Om UMCH

Medisinske studier ved UMCH i Hamburg er basert på verdiene og erfaringen til den anerkjente og tradisjonelle UMFST, som har stått for fremragende forskning og undervisning i over 70 år. UMFST er et statsuniversitet som ligger i den rumenske byen Targu Mures i regionen Transylvania. Med mer enn 11 000 studenter og 3 medisinske fakulteter (humanmedisin, odontologi og farmasi), er det det største medisinske universitetet i landet.

UMCHs campus ligger nabolaget Bahrenfeld – også kjent som Science City. Bahrenfeld, som tilhører distriktet Altona, er et av de mest attraktive utdanningssentrene i Tyskland. Campus er lett tilgjengelig og ligger i et av de grønneste distriktene i Hamburg. Vil du bo i nærheten av skolen finner du også bomuligheter av høy kvalitet i området. 

Fasiliteter på campus

Skolen tilbyr moderne fasiliteter som multimedia forelesningssaler, i tillegg til lærings- og IT-områder med topputstyrte arbeidsstasjoner. I laboratoriene har du tilgang til den nyeste medisinske teknologien og utstyret som trengs for at du skal få de nødvendige medisinske ferdighetene, og ha mulighet til å gjennomføre forskningsbaserte eksperimenter.

Vis alle utdanninger fra University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) v/ norsk agent Studier i Utlandet

University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) v/ norsk agent Studier i Utlandet

Albert-Einstein-Ring 11-15
22761 Hamburg

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinutdanning:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!