Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Profesjonsstudium

Medisin/veterinær - Nicosia - Kypros - University of Nicosia Medical School

EduPlanet , i Nicosia
Varighet
6 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Høstsemester Se detaljer
Varighet
6 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Høstsemester Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Medisin/veterinær - Nicosia - Kypros - University of Nicosia Medical School

studere medisin på kypros - eduplanet

Det største universitet på Kypros | Varmt og behagelig klima året rundt | Opptak gjennom karakterer 

Ta medisin- eller veterinærutdanning på Kypros

Universitetet of Nicosia, som er det største universitetet i landet, startet sitt første medisinske program i 2011 og tilbød da bare et 4-årig program. Nå tilbyr de et 6-årig MD-program som også internasjonale studenter kan søke seg til. I dag er det over 14 000 studenter fra 90 land over hele verden som studerer på universitetet. University of Nicosia jobber mye med medisinsk utdanning og forskning.

Universitetet har erfarent personell, internasjonale partnerskap og toppmoderne fasiliteter og læringsressurser. Deres læreplaner muliggjør en tidlig utvikling av kliniske ferdigheter og resonnement, og fremmer samarbeid, læring, kritisk tenkning og refleksjon. Dette er ferdigheter som er nødvendige for din fremtidige medisinske karriere. Studentene kan etter eksamen praktisere som lege eller veterinær over hele verden, inkludert USA, Canada, Storbritannia, andre EU/EØS-land, og Libanon.

Nicosia

Nicosia er hovedstaden på Kypros, hvor det er rundt 300 000 innbyggere. Nicosia sentrum består av gamle nabolag med smale gater omgitt av en bymur. Byen har mange historiske og vakre bygninger.

Som student i Nicosia er det alltid noe å gjøre på fritiden. Det finnes mange museer, attraksjoner, shoppingmuligheter, restauranter samt kafeer og tavernaer. Om sommeren er byen fylt med turister, mens høsten og vinteren er litt roligere. For de som ønsker å gjøre en utflukt, er det nok av fine strender rundt Kypros å dra til som for eksempel Fig Tree Bay eller Ayia Napa. Noen få måneder i løpet av året er det til og med muligheter for å stå på ski i fjellet.

Universitetet i Nicosia har mange studentforeninger der studentene kan engasjere seg og hvor du blir kjent med nye venner. Det er blant annet foreninger for idrett, helse og kulturelle interesser. På skolen er det et fullt utstyrt treningsstudio, og det er også kommunale svømmebasseng, tennis, basket- og løpebaner.

Open Days

Hvis du er interessert i å studere medisin eller veterinær i utlandet, så har du muligheten til å besøke University of Nicosia i løpet av deres åpne dager. Send oss en e-post hvis du ønsker å melde deg på.

Medisinstudier utenlands innen EU/EØS

Det er et trygt valg å studere medisin i et EU/EØS-land, som for eksempel medisinsk utdanning på Kypros, fordi det finnes spesifikke medisinske retningslinjer innen EU/EØS. Disse retningslinjene betyr at hver medlemsland godkjenner ditt diplom fra et annet EU/EØS-land og lar deg jobbe som lege eller tannlege uten å kreve spesifikke opplærings- eller språkkunnskaper.

For å jobbe som lege etter at du har fullført studier i utlandet, må du søke om autorisasjon fra Helsedirektoratet. Helsedirektoratet fungerer også som en informasjonsenhet når det gjelder spørsmål om autorisasjon, og du kan kontakte dem hvis du har flere spørsmål om hvordan dette fungerer.

Vår unike hjelp for Medisin

 • Bredt utvalg av medisinutdanninger utenlands
 • Gratis søknadshjelp
 • Opptak ved karakterer og opptaksprøve
 • Personlig veiledning
 • Opptaksvurdering
 • Egne PreMed-kurs
 • Medisinwebinar hver uke
 • Facebookgrupper for Medisinstudenter
For kontakt eller mer informasjon om Medisin/veterinær - Nicosia - Kypros - University of Nicosia Medical School, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav

Opptakskrav

 • Vitnemål med tilstrekkelige karakterer
 • Intervju
 • IELTS eller TOEFL test.

Universitetet baserer opptaket på karakterkrav, så send gjerne inn dine karakterer via e-post til EduPlanet slik vi at kan gjøre en forhåndsvurdering av dine sjanser for opptak.

Studiefakta og innkvartering

Opptak: Karakterer
Semestersystem: 2 semestre/år
Startperioder: Høst
Minimumskrav: Generell studiekompetanse
Språkkrav: IELTS 6.5/TOEFL IBT 79
Innkvartering: Studentleilighet, leilighet

Innkvartering

University of Nicosia tilbyr moderne studentleiligheter til sine studenter. Disse heter SIX, U og TRIANGLE, og du kan benytte deg av svømmebasseng, restauranter og treningssenter. Skolen prioriterer førsteårsstudenter, men om du vil er det mulighet for å bo i disse studentleilighetene under hele studieløpet. Det er også vanlig å finne sin egen bolig etter førsteåret.

Kostnader

Ta kontakt med oss for priser.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisin/veterinær - Nicosia - Kypros - University of Nicosia Medical School.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

EduPlanet

EduPlanet Utenlandsstudier

Vil du studere medisin i utlandet? Ønsker du å ta et språkkurs, eller en grad i Europa, USA eller Australia? Hos EduPlanet kan du søke blant et hundretall skoler i hele verden og få hjelp av studieveiledere til å finne rett utdanning. Vår veiledning og søknadshjelp er helt gratis!

EduPlanet ble etablert i 1982 for å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. I dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

Vi hjelper deg med å studere medisin i utlandet

Vi elsker jobben vår og brenner for å hjelpe deg med å komme inn på ditt drømmestudie innen medisin, tannlege eller veterinær. Hvis du forteller oss om bakgrunnen din, karakterene dine og dine ønsker for medisinutdanning, så skal vi ærlig fortelle deg om sjansene dine for å komme inn på de ulike universitetene og hjelpe deg med søknaden din.

Med EduPlanet kan du søke på mest anerkjente universitetene i hele Europa. Flere av universitetene våre har opptaksprøver i stedet for at man søker på karakterer fra videregående skole. Dette betyr at alle, også de som ikke fikk så gode karakterer på videregående, har muligheten til å starte på sin drømmeutdannelse! Vi har derfor medisinuniversitet som har både søknad gjennom karakterer fra videregående og opptaksprøve. Vi veileder deg til det som passer deg best.

Bare hos EduPlanet

Alt dette får du hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Gratis søknadshjelp
 • Opptak med karakterer og/eller opptaksprøve
 • Personlig veiledning
 • Opptaksvurdering 
 • Egne PreMed-kurs
 • Medisinwebinarer hver uke
 • Facebookgrupper for Medisinstudenter

EduPlanets PreMed-kurs

EduPlanet har et unikt, effektivt og verdensledende online PreMed-kurs som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. 95 % av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs hittil har kommet inn på universitet. 

Unikt konsept – undervisning i sanntid, online med klasse

På vårt verdensledende PreMed-kurs møter du læreren din og klassen online via datamaskin. All undervisning er på engelsk og følger en klar kursplan. Du velger selv hvor du vil være, så lenge du kan delta uforstyrret, for eksempel hjemmefra eller fra et annet sted. Lett og tilgjengelig! Dine klassekamerater kommer fra både Norge, Sverige og andre land. Alle leksjoner blir også spilt inn, slik at du som kursdeltaker har online-tilgang 24/7 i 6 måneder – repetisjon som er gull verdt. Ingen andre PreMed-kurs har kan tilby dette til en så lav pris.

Hvorfor velge EduPlanet?

Vi har lang erfaring fra bransjen i både Norge og Sverige. Vi er stolte over det store antallet studenter vi hittil har hjulpet med å reise utenlands. Siden starten har vi brent for samme sak – å gi alle, uansett alder, bakgrunn eller behov sjansen til å studere utenlands.

EduPlanet står for gleden til å reise, oppleve og lære – vi vet at et språkkurs og utdanning i utlandet er et minne for livet som kanskje forandrer mer enn du tror. Vi brenner for å gi alle sjansen til å oppdage seg selv og verden, oppleve nye kulturer, få ny kunnskap og møte mennesker.

Engasjement

Hos oss er du ikke en i mengden! Vår misjon er å veilede deg slik at du finner rett kurs eller studieprogram og skole. Vi bryr oss om deg fra begynnelse til slutt. Det kommer du til å merke! Vi gir deg omsorgsfull og ærlig veiledning!

Kunnskap

Vi legger ned mye tid og ressurser i å tilegne oss kunnskap for å kunne gi deg den studieveiledningen du fortjener. Vi holder oss oppdatert på endringer i studieprogram, Lånekassens reglement og autorisasjonsordninger. Du kan være trygg på at den informasjonen vi gir deg er korrekt.

Bredt utvalg

EduPlanet er representant for et hundretall skoler rundt om i verden. At vi jobber så bredt og med både college, universiteter og språkskoler gjør oss unike. Vi har språkskoler for alle de store språkene og utdanninger innen de fleste fagområder på etablerte skoler. Vi kan også tilby en egen PreMed-skole for de som vil øke sine sjanser til å komme in på medisin- og veterinærutdanninger i utlandet. Vi ser til at du får riktig utdanning eller språkkurs på rett skole og studiested.

EduPlanet er godkjent av ANSA

EduPlanet er godkjent av ANSA som leverandør av utdanning i utlandet. Det betyr at vi følger ANSAs etiske retningslinjer og gir tilstrekkelig og redelig informasjon til deg som ønsker å studere i utlandet.

Vis alle utdanninger fra EduPlanet