Vis studentum.no som: Mobil

Sosialt arbeid, sosionom - Bachelor

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: Høst - Stavanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Bachelor i sosialt arbeid – sosionom

Har du evnen til å se folk som enkeltindivider, og har du et genuint ønske om å hjelpe? Da bør du sjekke ut sosionomutdanningen ved Universitetet i Stavanger!

Som sosionom arbeider du med mennesker som trenger støtte i en vanskelig livssituasjon og for at levevilkårene deres skal bli forbedret.

Utdanningen gjør deg godt rustet for å forebygge, løse og redusere sosiale problemer for enkeltpersoner, familier og grupper i samfunnet. Studiet gir kunnskap om faktorer i samfunnet som skaper og opprettholder sosiale problemer, om folks lovmessige rett til hjelp og om ulike arbeidsmåter i sosialt arbeid.

Opptakskrav/Søknad

Krav om generell studiekompetanse og politiattest og medisinsk testing.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

Margrethe Wiik
(4)
Jeg begynte på Universitetet i Stavanger rett etter vidregående. Jeg visste hva jeg ville studere, og var veldig klar for å komme i gang med studiene. Det jeg var mest bekymret for før jeg begynte var om jeg kom til å få noen venner, og da jeg kom til skolen første dagen uten å kjenne noen var jeg veldig nervøs. Dette ble ikke et problem i de...
Vis hele omtalen
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 1 omtaler

Du kan kanskje også være interessert i: