Bachelor

Hotelledelse bachelor

Varighet
3 år, 6 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år, 6 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Hotelledelse bachelor

Hotellbransjen er for deg som liker å være i et sosialt arbeidsmiljø, hvor service og trivsel for gjestene alltid kommer først. Som leder i hotellbransjen forventes det at du er aktivt med i den daglige driften og løser utfordringer etter hvert som de oppstår. Samtidig skal du se framover, planlegge og legge til rette for at både gjester og medarbeidere trives.

På studiet i hotelledelse lærer du hva som kreves for å drive servicebedrifter på elitenivå, hvor vertskap, gjestfrihet, atmosfære og et dynamisk arbeidsmiljø er nøkkelord. Hos oss får du innsikten og kunnskapen du trenger for å drive en konkurransedyktig servicebedrift og skape en god arbeidsplass for medarbeidere. Fag som service, hotell, måltid og personalledelse er avgjørende for å bygge denne kompetansen. Men er ikke bedriften lønnsom, er den heller ikke bærekraftig. Derfor står også økonomiske fag sentralt i hotelledelsesbacheloren som tilbys ved Norsk hotellhøgskole.

Vi er den eldste og største hotellutdanningen i landet, og våre tidligere studenter jobber i hotell- og reiselivsbransjen over hele landet. Mange av dem kommer inn som gjesteforelesere, og som student vil du få unike muligheter til å bygge nettverk. .

Kompetanse på ledelse, god service og økonomi er svært viktig i næringslivet og gjør at våre studenter er etterspurte, også utenfor hotellbransjen. Med en bachelor i hotelledelse fra Norsk hotellhøgskole lærer du å se helhetlig på service og ledelse.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere....

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Stavanger

Highlights