Vis studentum.no som: Mobil

Forkurs for ingeniører

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Forkurs
Stavanger
1 år / 2 semestre
Deltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Forkurs for ingeniører

Forkurs for ingeniører- og sivilingeniørutdanning er for deg med yrkesfaglig videregående utdanning (fagbrev), uten studiespesialisering.

Høy arbeidsinnsats er en forutsetning for å lykkes med kurset, men det er også en kjent sak at det er en sammenheng mellom trivsel og faglig prestasjon. Som forkursstudent vil du bli inkludert i alle studenttilbud, og være en del av vårt studentmiljø.

Samlinger

Det er fire obligatoriske samlinger i løpet av kurset. Disse legges til fredag/lørdag og studenten kan selv velge hvilken han eller hun ønsker å møte på. Oppmøte vil bli fortløpende vurdert ut fra gjeldende smittevernregler fra Folkehelseinstituttet.

Datoer for obligatorisk oppmøte 2021/2022:

Mer informasjon om oppmøte våren 2022 kommer. 

Eksamen

Fullt forkurs inneholder fagene: Matematikk, Fysikk, Norsk og Teknologi og samfunn. Eksamen er nasjonalgitt, og avholdes ved UiS dersom smittevernregler tillater fysisk oppmøte. Reisekostnader eller andre kostnader i tilknytning til eksamen må du dekke selv. Ekstern eksamen må søkes om på forhånd, denne må du selv betale.

Forkurset kvalifiserer for opptak ved bachelor- og masterstudiet i ingeniørfagutdanning.

Søkere som har generell studiekompetanse kan ikke få opptak til fullt forkurs, men kan søke opptak på realfagskurs helårig eller realfagskurs halvårig.

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!