Vis studentum.no som: Mobil

Journalistikk - Bachelor

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: Høst - Stavanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Ta bachelor i journalistikk på Universitetet i Stavanger

Journaliststudiet kombinerer teori med praktisk arbeid. Studiet kvalifiserer deg til å kunne jobbe i blant annet avis, på nett og mobil og i radio og tv. Hele fjerde semester tar du ekstern praksis i to ulike redaksjoner.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

Håkon
Journalistikkstudiet holder til i en egen seksjon av det nye hovedbygget på UiS sammen med fjernsynsstudentene, som følger samme undervisningsopplegg første semesteret. Der er det veldig gode fasiliteter, med blant annet radio- og TV-studio, samt mange mikserom. Mediestudentene har et veldig sammenknyttet miljø. Her får man garantert mange ve...
Vis hele omtalen
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 1 omtaler